Amerika na mušce

Amerika na mušce https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520992/bmid_amerika-na-musce-NHD-520992.jpg 4 10 3

David Miřejovský se během svého působení v Americe věnoval řadě zásadních témat – od prezidentských voleb Biden vs. Trump přes covidovou pandemii až po vzestup hnutí BLM. Pokrýval ale také řádění šílených střelců, která pravidelně otřásají americkou veřejností. Na pozadí zážitků z natáčení i ze života v Americe nyní osvětluje, proč část Američanů nedá na zbraně dopustit a proč je část z duše nenávidí. Poznejte americkou realitu očima žurnalisty, který se dostane i do míst, kam běžný turista nezavítá!... celý text

Přidat komentář

momo67
17.01.2024 5 z 5

Tak túto knihu by si mal povinne prečítať každý nadšenec amerického spôsobu života najmä tí, ktorí nemajú šancu sa dostať svojim majetkom do top ten. A zo strany 29 naozaj mrazí.

Žirka
14.01.2024 4 z 5

Ze strany 29 mrazí. Jinak velmi zajímavé. Doporučuji.


Aleš.R
28.12.2023 5 z 5

Původně jsem se ke knize dostal vlastně jen z nostalgie - reportáže Davida Miřejovského (nejen) z prezidentského duelu Biden vs. Trump patřily k vítanému oživení poněkud jednotvárného televizního zpravodajství sloužícího jako kulisa při práci z domova v době covidových lockdownů.
Po tragických událostech 21. prosince 2023 se hlavní téma už nezdá tak odtržené ani od naší běžné reality a kniha nabízí fascinující pohled na život v dnešní Americe, kde se otázka držení zbraní stává ve stínu stále častějších útoků osamělých střelců čím dál palčivější. Zasvěcené, dechberoucí, dojemné.