Američtí a angličtí kokršpanělé

Američtí a angličtí kokršpanělé https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45067/americti-a-anglicti-kokrspanele-45067.jpg 4 6 2

Vše co potřebujete vědět o svém kokršpanělovi, včetně zdravotní péče, výcviku, chovu a vystavování.

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

A Dog Owner´s Guide to American and English Cocker Spaniels , 1993


více info...

Přidat komentář

JaneDoe
17.11.2018 5 z 5

Tohle byla asi první monografie o kokršpanělech, která u nás vyšla. Nic jiného jsem prostě tenkrát nesehnala... :) Samozřejmě jsem ji musela mít, i když pejsek ještě nebyl. Ale poté kokříci byli hned dva, tak jsem aspoň byla připravená. :D V knize najdete všechny potřebné informace, jak těmhle paličatcům věnovat náležitou péči.

Jessica007
10.10.2016 5 z 5

Knihu jsem si koupila hned, jak u nás vyšla. To bylo mé fence anglického kokršpaněla sedm let. Byla s p. p. a barva modrý bělouš. :) Knížka je fajn, je v ní dost rad, měla jsem už tehdy dost knížek o psech, ale monografii o kokršpanělích ne. A veselou, dobromyslnou, trochu paličatou, plnou energie a odvahy kokršpanělku ano. Takže je jasné, že jsem si tu knížku koupit a přečíst musela. :) A na moji odvážnou, přátelskou (obojí někdy až moc) kokršpanělku nikdy nezapomenu, byla to taková moje psí společnice a psí přítelkyně. Někdy jsem jí říkala "moje velká přítelkyně", což byla pravda - ovšem inspirací k tomuto mi byla i knížka - a hlavně název "Moje velká přítelkyně" - kterou jsem četla v dětství, mládí, když jsem ještě žádného pejska neměla. Tam chtěla hrdinka pudla - i když to pak bylo jinak - ale pejska měla, já jsem konkrétně přímo po pudlíkovi tehdy netoužila a nakonec to byl můj první pejsek - stříbrný pudlík, pak další stříbrný pudlík a pak kokršpanělka - a poté, co už dávno není (svůj život si ale hezky prožila) mám maltézáčky.