Amálka a její velké přání

Amálka a její velké přání https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537133/bmid_amalka-a-jeji-velke-prani-662a0d10dc07d.jpg 5 1 1

Půvabný příběh o kamarádství a splněných přáních Amálka má nejlepší kamarádku Elišku, moc ráda píše a nejvíc ze všeho by si přála zvířátko. A pak je vyhlášena soutěž – kdo pošle nejlepší povídku, může vyhrát víkendový pobyt na farmě. Podaří se Amálce zvítězit? A splní se nakonec její největší sen?

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Lisis Wirbelwindtage , 2022


více info...

Přidat komentář

ladyfromskye
25.04.2024 5 z 5

Tohle bylo takové milé pohlazení po duši, které mi hned na začátku vykouzlilo úsměv na tváři, který se ztratil až dlouho poté, co jsem Amálku a její velké přání dočetla. Možná si řeknete, že takový příběh se děje v každé vesnici, ale mně se právě tohle moc líbí. Ne vždycky mám náladu uniknout do fantastického světa, který má svoje vlastní, podivuhodná pravidla. Občas si ráda dopřeju výlet po dobře známých krajinách. Mimořádně povedenou knížku, kterou si jistě oblíbí jak holky, tak i kluci, doplňují půvabné ilustrace Annabelle von Sperber. Tady opravdu nemám co vytknout. Doporučuji!

Autorovy knížky

Valija Zinck
německá, 1976
2024  100%Amálka a její velké přání