Cesta faraonů

Cesta faraonů https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532226/bmid_cesta-faraonu-65cd0441713bf.jpg 4 2 1

Akta NUMA série

< 17. díl

Nové akční dobrodružství týmu NUMA. Kurt Austin a posádka NUMA riskují vše, aby zabránili bezohlednému obchodníkovi se zbraněmi v krádeži neocenitelného starověkého pokladu v novém napínavém románu velmistra dobrodružství, Clivea Cusslera. Jejich nepřítelem je Bloodstone Group, konglomerát obchodníků se zbraněmi a zlodějů, kteří se snaží ukrást starobylé relikvie na obou stranách Atlantiku. Kurt a jeho tým se brzy zapletou do zrádné honby za pokladem, když se snaží najít ztracené egyptské bohatství.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Journey of the Pharaohs , 2020


více info...

Přidat komentář

biki
14.04.2024 4 z 5

Další kvalitní dobrodružná kniha z dílny mých oblíbených autorů. Jako v těchto knihách již neodmyslitelný historický motiv nám nyní autor nabídl jednu z obecně méně známých postav z dějin starého Egypta, jejíž ne zcela jasný osud pak rozvinul do skutečně fantastické zápletky. Její vyřešení o zhruba 3000 let později, v současnosti, je pak důstojným úkolem pro tým NUMA v čele s Kurtem Austinem a spol. Samozřejmě nechybí hnusní padouši, i když se mi tentokrát zdají o něco méně zdatní než v některých jiných dílech, technické vychytávky, honičky a střílečky, do nichž se krátce zapojil i bývalý šéf NUMA. Naprosto mi také vyhovuje úplný závěr tohoto příběhu.
Takže - je tu vlastně všechno, co bych od příběhu tohoto druhu čekala, ale stejně mi k úplné spokojenosti něco málo schází.

Autoři knihy

Clive Cussler
americká, 1931 - 2020
Graham Brown
americká, 1969

Kniha Cesta faraonů je v

Přečtených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst11x
Chci si koupit11x