Akord života

Akord života https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492932/bmid_akord-zivota-krg-492932.jpg 4 4 2

Příběh začátku konce. Když srdce padne a duše hyne momenty zrady, nastane čas gest. Čas který odkrývá akord života. Života ex. kytaristi kapely Love IS To Hard (texty k nalezení na stránce autora) a kytaristky Cold Blood. Kde padne důstojnost a nastane čas chaosu, tam vznikne i motivace. První kniha se odehrává v roce 1992 v městě Yorn. Zavítáte do řádek prózi ale i romance. Do příběhu psaného s omluvou...... celý text

Přidat komentář

AngelDerring
17.04.2024

!OBĚ MÉ KNIHY VOLNĚ KE STAŽENÍ V ODKAZU!

Joo, nějak přestal fungovat odkaz, který Vám umožnil kráčet v mém psaném a tak jej obnovuji. Obě knihy jsou v PDF a tak by neměl problém je čísti v mobilu či tabletu. Čtečka, upřímně nevím, nikdy jsem ji nepoužíval. Akord života je e-kniha, tak, jak vyšla. Ztichlá hladina už je jen přepasování do souboru PDF, nikdy k Vám cestu jako e-kniha nenašla a já se Vám chci i na tomto poli otevřít. Pokud mě chcete podporovat i na dále, zanechte mi prosím hodnocení na Databáze knih či Booxy. Tam mi uděláte největší radost, neb uvidím, jak Vás můj příběh bere, či ne. Stejně tak budu rád, pokud si najde knížka cestu do Vaší knihovny a vy si ji zakoupíte u nakladatele, pokud Vás zaujme. Odkaz je v rar, takže i kdyby jste měli v PC zip etc., tak vše snadno otevřete a můžete číst. Díky za zájem!

https://www.databazeknih.cz/autori/angel-derring-144426

https://www.cbdb.cz/autor-194141-angel-derring

KNIHY KE STAŽENÍ :

https://webshare.cz/#/file/H9LiTrZZWc

Pokud ji chceš doma :

https://www.kniznieshop.cz/stahujknihy/e-search?q=Angel+Derring

SoňaF
09.02.2022 4 z 5

Kniha od počátku byla pro mě velkým překvapením. Obdržela jsem ji s osobním autorovo věnováním, které mě velmi potěšilo.
Ač je to knížečka útlá, nechá vás nahlédnout do zákulisí nejen lidských povah, ale také prostředí rockových hvězd. Příběh je ucelený, věcný, ne příliš vleklý, ale ani ne ochuzený o detaily. S některými pasážemi jsem se ztotožnila, jiné ve mně vzbuzovaly odtažitost.
Angel, jako hlavní postava, byl zpočátku nerozhodný, často jednal unáhleně a nekompromisně, dokud nepotkal Sarah. Myšlenka, že pokud spálí mosty za dosavadním životem a čeká, že ho zapovězená minulost nedožene, byla poněkud naivní (z pohledu čtenářky možná i roztomilá). Vztah Angela a Sarah byl předvídatelný. Jako na horské dráze – jednou nahoře, jednou dole. Konec byl ovšem nečekaný, ale k němu si dojděte sami a utvořte si vlastní názor.
Velmi se mi líbilo detektivní pojetí konce. Autor by se tomuto žánru mohl věnovat, rozhodně bych si další knihu přečetla.