Advokát ex offo

Advokát ex offo https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74853/advokat-ex-offo-74853.jpg 4 13 3

Příběh kariéry mladého advokáta,který se po nečekané smrti vedoucího právníka stává šéfem advokátní poradny.Z veselého mladíka se stává osamělý,žlučovitý člověk,který má po čase proti sobě celé pracoviště,včetně svého nejlepšího přítele a kolegy.

Přidat komentář

KalamityJane652
14.10.2022

Doktor Pajda a doktor Smajda radi dobre vsem svym klientum.Penize a moc nejsou dulezite pokud je mate.Tedy pokud jich mate hodne.
A pokud nemate penize,tak Vam je nekdo daruje
Darovaci smlouvou i to,co nemate a on taky ne.
Treba se nam v noci zdalo,ze jsme vypili moc dobry vinny mok s Karlem ctvrtym,otcem vlasti a ten se rozhodl,ze nam daruje hrad Karlstejn.No a o tom to je.Ted je hrad Karlstejn jen nas,ale neni moc penez na energie.Treba by bylo vetsi teplicko na Orliku,tak to zkusime u knizete,jestli by nam treba mohl darovat ten Orlik,nebo Hlubokou.No neco by nam darovat mohl.Zkratka zkusime to.At zije blbost.

petulik330
31.05.2020

Na této knize se mi líbilo to, že autor popisuje kromě profesního života i ten osobní hlavních hrdinů.
Honba za pocí se nikdy nevyplácela a náš hlavní hrdina to také zjistil a postavil se svým problémům čelem a neutekl. Proto mi byl sympatický.


triatlet
20.08.2012 5 z 5

"Kdo se honí za mocí, ten nabírá vodu čeřenem. Moc nikdy nesmí být cílem, ale vždy jenom prostředkem, jinak ubližuje."
Čtivý příběh z prostředí jedné advokátní poradny. Autoři rozehrávají několik příběhů, zobrazují prostředí advokátní poradny. Vtip se mísí s náznakem tragiky, velmi dobře jsou prokresleny postavy.

Autoři knihy

Petr Ritter
česká, 1950
Zdeněk Šťastný
česká, 1947

Kniha Advokát ex offo je v

Přečtených17x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x