A zrodí se hrdina

A zrodí se hrdina https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530528/bmid_a-zrodi-se-hrdina-662bc6a2c10d8.jpg 4 9 2

Sebastian Clifton nově působí jako generální ředitel banky Farthings. Jeho osobní život se však hroutí, když se zamiluje do krásné indické dívky Priyi. Rodiče jí totiž budoucího muže vybrali sami. Sebastianovi rivalové Adrian Sloane a Desmond Mellor zatím plánují, jak by mohli Sebastiana ve vedení banky nahradit. Nalezení osudného dopisu má zdrcující vliv jak na Harryho a Emmu Cliftonovi, tak na sira Gilese Barringtona a lady Virginii Fenwickovou. Giles se musí rozhodnout, jestli se vzdá místa ve Sněmovně lordů a pokusí se zpoza železné opony zachránit svoji lásku Karin. Je do něj tato žena ale opravdu zamilovaná, nebo je to špionka? Harry Clifton mezitím stále bojuje za osvobození svého přítele, spisovatele Anatolije Babakova, ze sibiřského gulagu, kde je vězněn kvůli knize Strýček Joe, v níž popsal období, kdy pracoval pro Stalina. Pak se ale stane něco, co nikdo nečekal…... celý text

Toto konkrétní vydání ještě nevyšlo. Má být v prodeji od 17.06.2024
Literatura světová Detektivky, krimi Historické romány
Bude vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Cometh the Hour , 2016


více info...

Přidat komentář

tittanie
07.01.2024

Musela jsem se do tohoto dílu pustit hned potom, co jsem dočetla předchozí díl, protože mě strašně zajímalo, jak to dopadne. Ale musím říct, že jakmile se vyřešila zápletka z předchozího dílu, tak mě kniha nějak přestala bavit. Mám pocit, že to bylo už moc přitažené za vlasy.
Jestli se pustím do čtení dalšího dílu nevím, ale asi ano, protože je to poslední díl série... Ale asi si dám větší pauzu, abych si od Cliftonů odpočinula.

jaroiva
18.07.2023 4 z 5

Můj názor po doposlechnutí audioknihy (16. 9. 2022):
Další kolečko osudů starých známých. Pořád ještě mě to bavilo, ale jsem ráda, že už zbývá jen jeden poslední díl. Možná je ideální v nejlepším přestat. Na tu sedmou část si ještě počkám, až bude přeložená do češtiny, ale budu ráda, že už to skončí.