A Cup of Style – Motivační diář 2020

A Cup of Style – Motivační diář 2020 https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429797/bmid_a-cup-of-style-motivacni-diar-2020-RfQ-429797.jpg 5 3 2

Nový Motivační diář 2020 blogerek Lucie a Nicole z A Cup of Style je tu a je skvělý! Praktický pomocník, díky kterému si přehledně naplánuješ všechny své úkoly, povinnosti a schůzky, přináší tentokrát kromě osvědčených rad také praktické postupy a úkoly, které ti pomohou dosáhnout toho, co si opravdu přeješ. Najdeš v něm také místo na poznámky a „to do” listy.... celý text

Přidat komentář

JmenujiSeZuzla
01.01.2021 4 z 5

Z diáře na rok 2020 jsem byla velikou radost! Těšila jsem se na motivační citáty a výzvy, které byli k letošnímu vydání přidané a měli člověka dostat z komfortní zóny.
Líbí se mi jakým stylem sestry diáře tvoří, líbí se mi design i praktičnost. Člověk si může vybrat z dvou velikostí diářů. Každoročně se k vydání diářů také koná doprovodný program v knihkupectvích po celé České republice v podobně autogramiád.
Pravdou ale je, že jsem ne všechny výzvy udělala/zvládla dokončit. Přeci jen ne na každý měsíc se mi přesně hodila a samozřejmě díky koronavirové situaci, jsem diář míň a míň využívala.
Diářům holek z A Cup of Style ale zůstávám i nadále věrná a diář na rok 2021 mám samozřejmě už pořízený.

Lucifereeek
02.01.2020 5 z 5

Za mě super přehledný diář s velkým místem na poznámky + motivační věty a na konci praktická kapsička na uchování drobností, samolepek nebo nějakých poznámek na volných listech. Super je také gumička, která diář drží pohromadě a v tašce či kabelce se jen tak neotevře. Za mě spokojenost. :-)


Kniha A Cup of Style – Motivační diář 2020 je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x