44 lekcí

44 lekcí https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517329/mid_44-lekci-Yz0-517329.jpg 4 8 2

Jaké by to bylo, kdybyste každou noc klidně spali s vědomím, že pro ochranu a růst svých peněz děláte to nejlepší, co můžete? Co kdyby vám k dosažení tohoto pocitu stačily jen 4 minuty denně? Během pouhých 4 minut denně přehodnotíte myšlení o penězích od základů, vybudujete si lepší finanční návyky a naučíte se rozumně investovat. Osvojíte si nadčasové finanční zásady a lepší přístupy k budování bohatství – některé osvědčené po desetiletí, jiné zcela nové. Kromě toho se zbavíte mýtů a předsudků o penězích, které vás zbytečně stojí peníze. Dozvíte se: Jak si ze spoření udělat zábavu Jak bohatí byste měli být v jakém věku Proč byste nikdy neměli podceňovat svou schopnost začít v malém O 7 nových třídách aktiv, které dav ještě neobjevil (a ne, nejsou to jen kryptoměny) O 7 nadčasových vzorcích pro investování, včetně vzorce „Magic“, „Tenbagger“ a „Scuttlebutt“ Kniha z vás přes noc milionáře neudělá, ale vybaví vás tak, abyste se jím stali. Ukáže vám, že máte na to, abyste dosáhli finanční svobody, a nastíní cestu k ní – cestu, kterou se můžete vydat bez ohledu na míru vašeho zaneprázdnění. Ať už si chcete vybudovat návyk spoření, splatit dluhy nebo investovat jako profesionálové – pokud jste připraveni naučit se chápat peníze z nové perspektivy a vybudovat si dlouhodobé bohatství, je tato kniha určena právě vám.... celý text

Přidat komentář

kirkpatrick
05.01.2024

Zajímavá kniha o investování a jak si budovat své bohatství přináší na svých stránkách do zhruba poloviny knihy všeobecné rady a nápady jak pracovat se svými penězi. Tato část mě moc nebavila, ale opakování je matka moudrosti. Po té polovině se autor dostává k detailnějším způsobům a radám jak se orientovat mezi finančními produkty. Autor nabízí pohled tzv. „pod pokličku“ a seznamuje čtenáře s nepřeberným množstvím možností. Oceňuji, že autor uvedl některé aplikace a vychytávky, které nejsou v našich končinách tak dobře známy a ukázal, kde je na internetu hledat.

Havran.
21.07.2023 4 z 5

Kniha mě motivovala k založení svého prvního investičního účtu a prvním pokusům o investování/spekulace na burze. Nenapadlo mě, že by to mohla být taková zábava.


Autorovy knížky

2023  83%44 lekcí

Kniha 44 lekcí je v

Přečtených11x
Chystám se číst10x
Chci si koupit2x