425 skvělých tipů, jak si vybrat nejlepšího pejska

425 skvělých tipů, jak si vybrat nejlepšího pejska https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514147/bmid_425-skvelych-tipu-jak-si-vybrat-nej-642b228bbaf4b.jpg 5 2 2

Knihovnička Chovatel zaměřená na zdraví, péči, výcvik a výchovu pejsků. Tentokrát má název „425 skvělých tipů, jak si vybrat toho nejlepšího pejska“ a na jejích stránkách najdete vše důležité, co musí znát každý majitel psa. Poradíme vám s výběrem vhodného plemene podle toho, zda žijete v malém bytě, nebo v domku se zahradou, také se dozvíte, co všechno musíte předem zvážit, než si vůbec nějakého pejska pořídíte. Nechybí samozřejmě ani kapitoly ohledně krmení psa a péče o jeho zdraví a srst. Díky naší Knihovničce se z vašeho malého, roztomilého štěňátka stane vychovaný, spokojený a přátelský dospělý pes.... celý text

Přidat komentář

a304
08.04.2023 5 z 5

Rada nad zlato. Vybrat si správně, znamená spokojenost nejen pro toho, kdo vybírá, ale především pro toho, který je vybrán. Rychle se dozvíme, zda si sedneme nebo ne. Když není spokojený vybraný , odrazí se to i ve spokojenosti, hádejte koho?
Základní informace v publikaci získáte, ale vzájemná spokojenost je nutná a potřebná jak pro piano ladič... ale bez lásky nic nejde, jak má.
Autorku jsem si dala do oblíbených a už se těším do knihovny.

Snoopi
02.04.2023 5 z 5

Jelikož miluji psy a zajímám se o ně, nenechám si ujít zajímavé příručky, které o nich vycházejí. Tato kniha se hodí do rukou spíše lidem, kteří uvažují o čtyřnohém členovi domácnosti, ale váhají nad tím, jakého si pořídit. Najdou zde takový "výživný výcuc" všech nejdůležitějších informací či nezbytný "návod k použití pro uživatele produktu značky pes" :-) Jako rádce poslouží dobře: rozhodně by si jej měli přečíst také všichni, kteří chtějí "spasit duši" nějakého pejska z útulku, ale hafana viděli jen z vrtulníku: takovým lidem obzvlášť doporučuji k bedlivému prostudování! V několika kapitolách je rozebráno vše: výhody i nevýhody pořízení psa; otázka, zda s papíry či bez nich; zásady nezbytné péče a krmení; zdraví, očkování a případné nemoci; základní výcvik a povely; motivace, hry, sporty a soutěže. Na závěr jsou přidané portréty jednotlivých vybraných plemen, roztříděné do těchto kategorií: kamarád pro děti, pro sportovce, do malého bytu, domek se zahradou, hlídači. Oceňuji vydání na kvalitním papíře, spoustu fotodokumentace i vcelku praktický kapesní formát. Pro nerozhodné budoucí pejskaře jak dělané, mohu jen doporučit.