4 detektivní příběhy Čtyřlístku

4 detektivní příběhy Čtyřlístku https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434741/bmid_4-detektivni-pribehy-ctyrlistku-vUr-434741.jpg 4 39 4

Z edice „4 příběhy“ jsme připravili novou knihu tentokrát s detektivní tematikou. Začínáme bláznivou cestou do pravěku. V Egyptě vypátráme vzácného zlatého skarabea. V cirkusu odhalíme nečekaného zloděje a dopadneme i lupiče cenného obrazu!

Přidat komentář

Isew
25.10.2023 3 z 5

Čtyři příběhy: Záhada zamčené skříně, Zlatý skarabeus, Stopy vedou do cirkusu a Pátrání po Hubertovi. První dva příběhy byly docela dobré. Standardní. Hodnocení příběhu Stopy vedou do cirkusu je z velké části ovlivněno i tím, jak cirkusy nemám ráda. Příběh mě nezaujal a znovu bych ho nečetla. Pátrání po Hubertovi také docela šlo. Ani jeden příběh nebyl výjimečný tak, aby stál za zapamatování. Shrnula bych to tím, že neurazí, nenadchne.

Booky84
28.02.2023 5 z 5

Další návrat do dětství se zajímavými dobrodružstvími oblíbených hrdinů. Tentokrát se mi líbily všechny příběhy stejně - detektivky mám opravdu ráda a Čtyřlístek je na ně takový specialista.


LeDock
05.09.2021 2 z 5

Ja snáď budem musieť zrevidovať to moje negatívne hodnotenie detskej komiksovej série Yakari od Slovartu, lebo pri porovnaní s otravným Štvorlístkom je ktorákoľvek časť hotový Watchmen. Yakari má totižto aspoň nejakú vnútornú logiku, ktorú aj dodržuje a je navyše ešte aj veľmi pekne kreslený, kdežto štvorlístok je amatérčina na všetkých úrovniach - podpriemerná kresba, idiotský scenár, nulový nadhľad, absencia humoru, vákuum logiky. Tie 4 – 5 hviezdičkové hodnotenia sú číročíra nostalgia, ktorú ja nepociťujem, nakoľko nemám dojem, že by táto séria bola bývala na Slovensku fenomén v akejkoľvek forme, či ktoromkoľvek čase. Prosto skvelý darček pre dieťa – ak deti neznášate.

Aknel26
08.01.2019 1 z 5

V tomto případě mě návrat do dětství zklamal. Nové příběhy jsou proti těm, které jsem četla kdysi, slabé a hlavně jazykově je to hrůza: tvary jako abysme nebo pojedem pro 1. osobu množného čísla a vrcholem je patvar "oksvordský". Pak mají naše děti umět česky!

Kniha 4 detektivní příběhy Čtyřlístku je v

Přečtených45x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x