151 důvodů proč (ne)cestovat s tátou po Skandinávii: Dobrodružství holky s bucket listem

151 důvodů proč (ne)cestovat s tátou po Skandinávii: Dobrodružství holky s bucket listem
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538602/bmid_151-duvodu-proc-ne-cestovat-s-tatou-po-skandinavii-dobr.jpg 5 18 18

Jen si to zkuste představit – jet na měsíc cestovat s tátou. Zavřete oči a přemýšlejte, co všechno byste mohli zažít! Hezké, že? Tak je zavřete znovu a představte si, jakými všemi různými způsoby byste jej zvládli zlikvidovat. Žďuchnout ze skály, zatímco si stěžuje? Pobodat nůžkami na nehty, když komentuje vaše řízení? Udusit omylem ve spánku v domnění, že to chrápe medvěd? Měsíc na dvou metrech čtverečních může způsobit ledacos. Jenomže! On jede i Marvel. A táta nemá rád chlupy všude. Jak to spolu důchodce, třicítka a chlupáč zvládnou? Bude vražda? Bude boj? Nebo bude pohoda? V každém případě jeden z nás přijde na to, že život může být o chlup lepší. Populární cestovatelka s bucketlistem a její husky Marvel tentokrát cestují i s Lucčiným tátou po Skandinávii!... celý text

Přidat komentář

Bubo19
08.06.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem si užila, cestování po mé oblíbené Skandinávii s krásnými výhledy mě nadchlo. Na Lofotech jsem sice strávila jen pár dní, ale ty prudké kopce si moc dobře pamatuji. A líbil se mi i styl psaní, takový bez příkras, jak to Lucka a Marvel cítí. Už se chystám na další autorčinu knihu.

pavel9410
05.06.2024 5 z 5

Za mne asi nejlepsi knizka od Lucky, co jsem cetl. Dokaze perfektne popsat pocity, tu houpacku na ktere clovek je, kdyz ma dost. Pritom to neni sentimentalni.
Jsem taky spis introvert, tak jejiho tatinka docela chapu.
Jo a v e-booku jsou i perfektni fotky.


Sarka1987
03.06.2024 5 z 5

Miluju !! Tuhle holku, její přednášky, její knihy. Čte se velmi dobře, s nadhledem, spoustu lidí nakopne a inspiruje. Kniha je zábavná, nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. Nemohla jsem odolat a i když mám rozečtené jiné knížky, po koupi téhle jsem ji rozečetla ještě ve vlaku :D Na uvedené treky se chystám, takže kniha byla velkou inspirací. Už se těším na další knihu Arizonu.

Marfulka007
01.06.2024 4 z 5

Lucka opět nezklamala. Knížka se díky kapitolám v podobě jednotlivých dní dobře a sama čte. Bonusem jsou jako vždy cestovatelské tipy. Jako oddechovka ideální čtení.

hrachover
30.05.2024 5 z 5

Celá kniha je napsána s lehkostí, která prostě k Lucčině stylu patří. Odsejpá to, člověk se začte a hned po pár stránkách má pocit, že se ocitl v Rumíku vedle Lůci, jejího táty a Marvela a frčí společně s nimi po Skandinávii.
Co musím na téhle knize vyzdvihnout, tak je to Lůci upřímnost, kterou se stává vlastně zranitelnou, protože bez příkras popisuje, jak sakra náročný to je, strávit 30 dní v jednom autě s vlastním tátou. Že je to prostě občas na palici, že vás sere jen se na něj podíváte, že je to občas strašný, ale zároveň je z textu cítit pokora, vděk a láska a celý to prostě funguje a je to lidský skrznaskrz až mě to občas dojímalo.
Lůci knihy jsem přečetla všechny a je krásný pozorovat, jak se její styl psaní zlepšuje s každou další knihou a nemůžu se dočkat dalších příběhů!
A úplně nejvíc z celý knihy jsem si zamilovala text, kterej je na úplně poslední stránce: "Dvakrát jsme se poslali do hajzlu a jednou se tomu zasmáli. Ale o tom ty cesty jsou."
A život je cesta a já bych si přála umět ho žít jako Lůca!

Moudd
26.05.2024 5 z 5

Čtivé a zábavné. Lucka píše vždy s humorem a s nadhledem, navíc vše dokáže popsat tak, že mám pocit, že jsem tam taky.
Popisuje 31 dní společné cesty s tátou a Marvelem obytnou dodávkou. Na konci každého dne nechává zhodnotit den i z pohledu taťky a někdy i Marvela.
Spousta krásných fotek; Marvel téměř na všech :-)
Doufám, že Lucie brzy napíše knihu i o Arizona trailu, který nedávno zdolala.