10 slov a osudov

10 slov a osudov https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146523/10-slov-a-osudov-146523.jpg 3 6 4

Zadarmo na knihy.rs-design.sk Mimoriadne krátka kniha, určená hlavne na preskúšanie tvorivosti a schopnosti prechádzať cez jednoduché literárne prekážky. Napísať mimoriadne krátky príbeh sa dá, a ak do toho máte pridať 10 rôznych, miestami bláznivých slov, výsledkom sú zaujímavé diela. Prakticky rovnaké zadanie však môže každý človek vyjadriť inými prostriedkami.... celý text

Povídky
Vydáno: ekniha , Greenie knižnica
Originální název:

10 slov a osudov , 2012


více info...

Přidat komentář

sackettboy
15.10.2014 odpad!

Úplne zbytočná kniha.

Abiosis
11.10.2014 odpad!

Je to projekt, z ktorého môžu mať radosť len samotní autori, pretože netuším, čím môžu jednotlivé príbehy osloviť niekoho iného. Veľmi, veľmi, veľmi som si prial, aby som v zbierke našiel aspoň jednu poviedku, ktorá by ma rozosmiala, prinútila sa zamyslieť alebo aspoň pohoršila. Asi bola až jedenásta v poradí.


budíček
13.06.2013 4 z 5

Příjemné a svěží čtení, které zabere pár minut a přitom je originální a nápadité. Líbí se mi nápad z předem stanovených slov sestavit krátký příběh a u některých z nich jsem se zasmála.

Safienka
25.01.2013 5 z 5

Moje první kniha ve slovenštině. Kdo by to byl řekl, že se do něčeho takového pustím. Musím přiznat, že jsem se už nějakou dobu chystala, že si od Standy Hoferka něco přečtu a myslím, že tato volba byla dobrá! Příjemné zpestření zimního dopoledne. 10 krátkých povídek, které jsou psány na základě vybraných slov. 10 krátkách osudů, které nám mohou potvrdit, jak je ten dnešní svět bláznivý. 10 slov, které tvoří 8 autorů. Navzájem si dávají nesnadný přesto tvořivý úkol. Vymyslet nějaký smysluplný příběh, který by byl čtenářům srozumitelný, dal se pochopit a ještě měl nějakou tu jiskru. Perfektní. Zalíbilo se mi jich hned několik.