Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat bazar
Christine Ingram
nehodnoceno
Kniha je podrobnou ilustrovanou příručkou potravinářských surovin všech světových kuchyní. Přináší detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše. Obsahuje praktické rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
All About Eating , 1999
více info...
Bazar (1)
120 Kč + 79 poštajako nová , Dobříš
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Vladař
100 Kč
Jsi tam, brácho?
100 Kč
Edith Piaf
50 Kč
O psaní: Memoáry o řemesle
1000 Kč
Autorovy další knížky
2006 | Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat |
2003 | Zelenina - Praktická kuchařka krok za krokem |
2001 | Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění |