Zelíčko, zelí, mé potěšení...hlavně s masem
Pavel Martin
Podrobnejšie informácie o knihe Zelíčko, zelí, mé potěšení... hlavně s masem: Není snad známa zdravější zelenina, než je kysané zelí. Je zdravé a navíc chutné, ve svěžích salátech také osvěžující, no prostě báječné. Obsahuje vitaminy i minerální látky, je bohaté na vlákninu - co si víc přát. Můžete zvolit pokrmy snadněji stravitelné - a tedy lehké - a pro milovníky klasiky je samozřejmě připojena i i hrst oblíbených receptů. Najdete zde návody na různé zelňačky, pokrmy z kysaného i hlávkového bílého či červeného zelí, z pekingského zelí i zelí z celého světa. Dozvíte se, jak připravit rolády a závitky, jídla bez masa a také saláty. ... celý text
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Houbová kuchařka |
2001 | Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy |
2002 | Recepty od staříčka ze Slovácka |
2002 | Vánoční kuchařka |
2002 | Grilujeme doma i na zahradě |