Ze zahrádky až na stůl
Inna Valoušková
Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úrody každý rok je jiný a velký vliv na ni má počasí. Vypěstovat vlastní zeleninu a posléze z ní připravit něco dobrého je to nejlepší, co může být. Mojí největší zálibou je vymýšlet skvělá jídla, ve kterých využiji sezónní zeleninu. Spontánnost a jednoduchost je při vaření a pečení moje hlavní motto. Jak říkám, v jednoduchosti je krása a chuť jídel. Zkrátka to miluji a vzápětí si hrozně pochutnávám.... celý text
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Kniha Ze zahrádky až na stůl je v
Přečtených | 1x |
Čtenářské výzvě | 1x |
Knihotéce | 2x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 1x |