Čokoláda - Více než 100 nepostradatelných receptů
kolektiv autorů
Více než 100 série
< 2. díl >
Už slovo „čokoláda“ v sobě ukrývá jisté kouzlo. Milovníci této pochoutky shodně tvrdí, že její chuť je prostě neodolatelná. Čokoládu můžete využít k přípravě lahodných dobrot mnoha způsoby: v knize najdete teplé i chlazené dezerty, zmrzliny, pečené i nepečené dorty, řezy, sušenky, bonbony… Chcete-li vyhovět své chuti na čokoládu nebo potěšit něčím čokoládovým rodinu či přátele, stačí otevřít knihu a vyhledat v ní vhodný recept! Třeba nepečený dort s irským likérem, řezy cappuccino, nadýchané lanýže, tenoučké florentinky či čokoládové košíčky s krémem. Určitě sklidíte chválu! - přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy - krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy - přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy - inspirativní barevná fotografie u každého receptu... celý text
5 | 3 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.