Velká kniha vaření a pečení
Richard Caroll
Nápadité recepty s bylinkami a kořením. Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu. Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické směsi zajistí, že i ty nejvybranější recepty světové kuchyně si s minimem námahy připravíte i ve vaší kuchyni.... celý text
5 | 1 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.