Thajská kuchyňa
kolektiv autorů
Thajská kuchyňa je dômyselnou zmiešaninou najzaujímavejších surovín ázijského spôsobu prípravy jedla. Sladké a aromatické koreniny dopĺňajú karí omáčky, a keď ich zmiešame s thajským ďumbierom kha a povzbudzujúcou chuťou citrónovej kôry či limetových lístkov, dostaneme jedinečnú, typickú thajskú chuť. Vyskúšajte thajské jarné rolky, bravčové guľky s orieškovou omáčkou, kuraciu polievku s kokosovým mliekom či kokosový puding. Praktický ilustrovaný „sprievodca" thajskou kuchyňou vám toto kulinárske dobrodružstvo istotne uľahčí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (SK)Originální název:
Step by step Thai Cooking
více info...
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.