Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty

Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500268/bmid_rybi-kuchyne-ceskych-zemi-kulturne--78k-500268.png 4 1 1

Publikace je neprodejná. Vznikla v rámci řešení projektu DG18P02OVV057 Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě, financovaného z Programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje NAKI II.

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Autoři knihy

Jiří Zelený
česká, 1989
Jan Hán
česká