Pomazánky a saláty
Zdenka Horecká , Vladimír Horecký
Pomazánky jsou pro svou rozmanitost a variabilitu oblíbenou součástí studené kuchyně – mohou sloužit například jako lehký oběd či svačina a také tvoří neodmyslitelnou součást pohoštění. Saláty si dopřáváme především v létě, existuje ale také celá škála podzimně a zimně laděných. Tato kuchařka přináší 150 prověřených a chutných receptů, díky kterým načerpáte mnoho inspirace.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Nátierky a šaláty
více info...
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 1 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.