Pokrmy z trouby
kolektiv autorů
V troubě se dá připravit bohatá paleta jídel - nedělní pečeně i nákypy a gratiny či nejrůznější pizzy a sladké moučníky pro celou rodiny, pro pozvané hosty, nebo když jen chceme zužitkovat zbytky z kuchyně. Pokrmy se v troubě pečou prakticky samy, připravují se vcelku jednoduše a chutnají velkým i malým! Tato kuchařka vám představuje jak oblíbené klasické pokrmy, od lasagní přes brambory s olivami pečené v alobalu až po kuřecí stehna pečená na plechu, tak nápadité a nové kreace, jako je třeba nadívané telecí hrudí, quiche se sýrem, masem a černým i olivami nebo tortilla se zeleninou pečená v troubě.... celý text
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.