Pěstujeme, sbíráme, vaříme, léčíme
Vladimír Štumpa
Tato knížka by se také mohla jmenovat "Co si v kuchyni i v lese můžeme připravit z přírodních surovin", či snad "Ze všeho něco". Autor se zabývá širokým spektrem využívání rostlin, které člověk získává v přírodě a jež mají pro něj význam nejen z hlediska jejich využívání pro obživu, ale z hlediska upevnění zdraví a boje proti různým nemocem. Kromě vlastního pěstování, vaření a sbírání bude pro čtenáře asi nejzajímavější část s názvem "Vracíme se?", protože zde se může dozvědět i něco z téměř zapomenuté moudrosti našich předků. Snad ocení i některé z rad, které mohou přispět ke zvýšení hospodárnosti, hygieny a kultury stravování a chodu domácnosti vůbec.... celý text
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
bylinky kuchařky rostliny, flóra pěstitelství, pěstování pěstování bylinek zajímavosti o jídle zdravá výživa