Pečení krok za krokem
kolektiv autorů
Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.... celý text
5 | 0 | |
4 | 2 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
cukroví moučníky pro začátečníky dorty pečení koláče