Med
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 3. díl >
Autorka popisuje med, přírodní sladidlo z květů, bylin a stromů, druhy,medonosné rostliny, hmyz, použití v cukrářství a recepty
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky a koření v kuchyni |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |
2004 | Čaje a byliny |
Kniha Med je v
Přečtených | 1x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 3x |
Chci si koupit | 1x |
dalších seznamech | 1x |