Labužníkem na plný úvazek
Miroslav Macek , Petra Macková Hrochová
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost. Mnohému o dobrém jídle a pití se lze naučit z moudrých knih, teoretická průprava nikdy neškodí, mnohem lepší je však učit se, přeneseně řečeno, „za pochodu“, což v tomto případě znamená vsedě, s ubrouskem na klíně a s příborem či sklenkou v ruce. Neváhejte tedy a přistupte, abyste se dozvěděli, jak se stát labužníkem, jaké vybrat prostředí, jak důležitá je hudba, jak zvolit správné suroviny… Knížka obsahuje i 111 receptů pro opravdové gurmány a zvláštní kapitolu pro milovníky vína…... celý text
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.