Hladová kuchařka
Igor Malijevský
Jedinečná kuchařka jako příručka k přežití obsahuje stovku nejlevnějších receptů od tradičních českých levných jídel z brambor, zelí či květáku až po novinky jako knedloust nebo chlebaná. Poskytuje také cenné rady, jak se nejlépe najíst mimo vlastní kuchyni: na vernisáži, u známých nebo na firemním rautu, včetně návodů, jak se při takových příležitostech chovat. Popisuje i nezdařené pokusy (žížaly, kaše z rákosu aj.) a upozorňuje na některé záludnosti levné gastronomie. Žádný z receptů nepřesahuje náklady 10 Kč (v cenách roku 2013) na porci. Ilustrace Mariana Pally a fotografie Martina Špeldy.... celý text
5 | 0 | |
4 | 2 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
2019 | Otevřený prostor |
2017 | O lásce a EKG |
2014 | Měsíc nad řekou Tejo |
2013 | Hladová kuchařka |
2003 | Bělomorka |