Histaminová intolerance

Histaminová intolerance https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476868/bmid_histaminova-intolerance-aQw-476868.jpeg 4 3 1

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.... celý text

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: , Galén
Originální název:

Histamin-Intoleranz: Diagnose finden, Auslöser erkennen, Ernährung anpassen


více info...
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

antihistaminika potravinová intolerance

Autorovy knížky

Thilo Schleip
německá
2021  87%Histaminová intolerance