Byliny na jídlo a čarování
Ida Rystonová
Tato knížka je součástí autorčiny řady knih o bylinkách. Tentokrát věnovala knihu zajímavému tématu, a to využití bylinek v kuchyni. Jak sama píše, důvodem bylo aby čtenář věděl, že třeba i plevel a pláňata mohou být zdravější než drahá cizí zelenina plná chemie, abyste je znali a věděli kde je najít a jak je použít - třeba jen ze zvědavosti nebo k potěše a podivení hostů. Protože kamkoli se podíváte, všude najdete spoustu zdravé potravy, která nic nestojí. Závěrečná část knihy je věnována tzv. čarodějným rostlinám.... celý text
5 | 2 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
2007 | Průvodce lidovými názvy rostlin |
1996 | Byliny a jejich lidové názvy |
2001 | Byliny a zvěrokruh |
2011 | Byliny na srdce, cévy, krev |
2010 | Byliny na dýchací cesty |