Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie
Eva Černá
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290321/bmid_analyticke-metody-pro-mleko-a-mleka-0nj-290321.jpg
3
1
0
Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků je v podstatě průmyslovou výrobou. Porto bylo nutné sjednotit používané metodiky. Cílem publikace je podat přehled analytických metod při chemicko-fyzikálním zkoušení mléka a mléčných výrobků i přehled nových progresivních směrů.
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.