Hodnocení u komentářů

stilgar102.02.2011 v 16:42

Měl bych tři věci, které mi zde trochu chybí:
1) Myslím si, že při prohlížení vlastních komentářů v profilu by bylo vhodné, kdyby u nich bylo přítomné hvězdičkové hodnocení.
2) Chybí mi vyhledávání uživatelů - možná jsem jen dostatečně nehledal, ale přes vyhledávací formulář přítomný vpravo nahoře uživatele hledat nelze a žádný jiný formulář jsem nenašel.
3) Při prohlížení uživatelů by bylo vhodné seřadit uživatele podle počtu komentářů a podle počtu hodnocení.

Alix05.02.2011 v 06:15

Taky mi chybí vyhledávání uživatelů.

cinefob05.02.2011 v 13:48

Připojuji se.

Dan05.02.2011 v 16:36

to stilgar1: Obojí zprovozněno.

cinefob21.02.2011 v 07:49

Ještě bych poprosil o zobrazování hodnocení komentářů jinými uživateli přímo v profilu uživatele. Takhle musím projít všechny komentáře, abych zjistil, které byly hodnoceny pozitivně. Děkuji.

Dan21.02.2011 v 14:18

Hotovo.


Metal Messiah21.02.2011 v 14:46

danielson: Hej, to je super. Teď když na to tak koukam tak mi došlo že mi to vlastně taky chybělo :-D

paulhunter21.02.2011 v 15:04

Super :-)

nightlybird11.04.2011 v 19:21

Patřím k těm, kteří sledují pravidelně komentáře a čerpají z nich inspiraci. Zažil jsem dnes ale šok, když jsem na úvodní straně , kde nové komentáře hledám - uviděl stránku komentářů jedné uživatelky ve znění :
"kniha se mi líbila". Netuším, co ji z takovému vzepětí ducha vedlo, přimlouval bych se ale za zrušení bodů u komentářů - obávám se, že bodování může některé jedince inspirovat k "vypocení" komentáře za každou cenu, bez ohledu na to, že jsou také komentáře pro ostatní bezcenné.

paulhunter11.04.2011 v 19:29

Taky jsem se divil, co se to dnes vyrojilo v nejnovějších komentářích. Nic neříkající zástup naprosto totožných komentářů uživatelky Georgianna, který dosáhl neuvěřitelného počtu 83.

Nemyslím si, že by to byl nějak častý jev, aby se muselo zrušit bodování za komentář (který je tuším jen za 1b). Navíc, když lze body adminem i odebírat. A navíc, psaní komentářů není zrovna ta nejsnazší varianta, jak sbírat komentáře - už jen za přidání knihy je to několikrát víc.

Dell11.04.2011 v 19:52

Taky mě to zarazilo, ale když o tom tak přemýšlím, napadlo mě ještě něco jiného. Jde o novou uživatelku, která nezažila doby, kdy se stránka pro vložení komentáře neotvírala při označení přečtené knihy. Když se stránka automaticky otvírá, může to budit dojem, že komentář je jaksi "povinný". Takže v tom žádný špatný úmysl být nemusel a podle mého názoru snad nebyl.
Možná by stálo za úvahu zrušení otvírání stránky pro vložení komentáře.

Woro11.04.2011 v 20:01

Přesně tak, taky mě to napadlo, obzvláště, když jsem měl podobný dojem z oné stránky (tedy ze stránky s přidáním komentáře po přesunu knihy do přečtených). Přijde mi totiž dost zbytečná, ne-li otravná. Naopak by ta stránka - když už něco - měla obsahovat možnost ohodnocení knihy.

smetyl11.04.2011 v 21:30

Taky mě zarazil ten ohromný počet nic neříkajících komentářů. A myslím že jste na to kápli... Ta stránka co se otevírá přímo k sepsání komentáře vybízí... Myslím že by byl dobrý nápad autorku těch komentářů kontaktovat a popřípadě ty komentáře vymazat... Nebo ještě lépe... Zařídit aby na nás přestalo vyskakovat to vybízející okno ;)

Dan11.04.2011 v 21:46

Souhlasím - hotovo. Udělám to trochu jinak. Do té doby se po přidání zobrazí stránka s Přečtenými knihami.

smetyl12.04.2011 v 18:28

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li by nebylo možné uživatelce Georgianna ty komentáře vymazat, musím uznat, že mě to poměrně dost pije krev ))

pet-kyval08.12.2011 v 17:04

Taková statistická expudice na DK:

Brouzdám tak po DK a najednou mě napadlo s ohledem na vánoce, kolik jsem to vlastně za ten rok rozdala bodů. Tušila jsem, že jich není zrovna moc, protože se věnuji pouze knihám, které jsem sama hodnotila, takže jsem čekala takových 20 palců. A ne! Dokonce jsem palcovala i to co mi vyloženě protiřečilo a to jen proto, že se mi zkrátka líbilo jak si někdo dokázal obhájit svůj názor. :) Konečný výsledek 107, což vysoce předčilo má skeptická očekávání. Nejsem zase taková mrcha. :D

No a tak mě napadlo, že by bylo zajímavé (třeba jen soukromě) vidět kolik palců jsme porozdávali knižním spolubojovníkům.

Text příspěvku byl upraven 08.12.2011 v 17:04

paulhunter08.12.2011 v 17:11

Jak jsi to takhle zpětně zjistila? :-)

pet-kyval08.12.2011 v 17:21

No, tím, že nedávám palce ani povídkám, ani autorům a ani knihám, které jsem dosud nehodnotila, vím přesně kolik palců jsem rozdala. Je docela zvláštní, že u jednoho člověka jsem nějaký palec čekala a nedala mu zatím žádný (jak já se stydím) a ještě větší šok byl, že nejvíc toho dostal pistalka ze 78 uživatelů, což svědčí o docela vyrovnaném souboji. :p Měla bych se nad sebou zamyslet. :p

sam19808.12.2011 v 17:41

Já to nevím a zajímalo by mě to. To co si přečtu a líbí se mi tomu dám palec, asi dost toho bude.

paulhunter08.12.2011 v 18:06

Já nevím (ani už nezjistím), kolik jsem jich dal já, ale přes stovku to bude myslím určitě.

pet-kyval08.12.2011 v 22:52

Hm, myslím, že by se to mohlo zobrazovat ve stejném prostoru jako počet palců, které vlastníme. Byla by to taková velmi zajímavá a motivační informace. A to jestli to uživatel chce zveřejnit bych třeba ponechala volné volbě. :)

Text příspěvku byl upraven 08.12.2011 v 22:53

zlovlk10.12.2011 v 21:45

Výborný nápad! Přimlouvám se za zapracování této vymoženosti.

Dalo by se to řešit i založením kolonky "Oblíbené komentáře", kde bych měl k názorům, které jsem ověnčil palcem, okamžitý přístup. Mohl bych se jimi v temných chvílích před úsvitem kochat a svět by byl zase o něco hezčí místo.

pet-kyval11.12.2011 v 09:20

Teď to jen chce navrhnout někde tam nahoře a dozvědět se ANO či NE. :)

Dan11.12.2011 v 15:01

to zlovlk: O tom (zatím) neuvažuji, ale nevylučuji to.
to ostatní: Informace o počtu obdržených palců jsem přesunul z profilu do sekce Komentáře (takže v uživatelském profilu - v sekci Komentáře, v pravém sloupci) je nyní počet obdržených a počet udělených palců uživatele.

sam19811.12.2011 v 18:19

Praktické, díky :)

Moje skóre je teda 15/301 edit: aha, to jde vidět i u ostatních, tak to asi pak nemá moc smysl sem psát :)

Text příspěvku byl upraven 11.12.2011 v 18:24



Vložit příspěvek
1