Velký covidový reset v podobě globální genocidy diskuze

Velký covidový reset v podobě globální genocidy https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484925/bmid_velky-covidovy-reset-v-podobe-globa-98C-484925.jpg 3 5 2

Tuto knihu píši v rozhodujícím okamžiku světových dějin. Ještě nikdy nestálo lidstvo blíže před pádem do propasti, než je tomu nyní. Snažil jsem se pravdivě popsat vše, co se stalo v minulém roce, který je zlomový. Před čtyřmi lety jsme společně s přáteli začali bojovat za druhé národní obrození. Tehdy jsme věřili ve vítězství Velké trojky nad nacistickým Německem. Velká Británie, USA a Sovětský svaz měly větší zdroje než státy Osy a porazily nacistické Německo a tím náš národ zachránily od plánované genocidy. Současná situace je jiná. Globalistická finanční aristokracie se rozhodla zničit naši civilizaci v podobě, jak ji známe. Jejím cilem je přetransformovat celou společnost do podoby totalitní společnosti, ve které budou pouze majitelé zeměkoule a masa bezprávných otroků.... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Spid
02.01.2022 5 z 5

Konspirační teorie?
Spíše realita :-(

helena8303
27.11.2021

Myslím, že jim nejde ani tak o oběživo, ale o moc. O bezmeznou moc.
Ty prachy hromadí jenom proto, že si za ně chtějí koupit přízeň otroků.
Ale zase bych si je moc nedémonizovala. To co prováděj dneska prováděli vždycky.
Půjčovali oběživo panovníkům, měli velký vliv na běh světa. Dokonce se jim podařilo vybudovat i SSSR.
Ale ve finále je to nakonec vždycky semlelo.
Bohužel, jenom jejich slabší kusy, které ani nic moc nezavinili.
Jejich špičky vždycky včas zdrhly do bezpečí. Nešťastný národ.
Naději bych viděla v tom, že ti obyčejní vezmou rozum do hrsti. A přestanou se onanovat svojí domnělou Vyvoleností.


SputnikV
27.11.2021

já si myslím, že covid není umělý virus, že je přírodní, že se zkrátka příroda snaží zbavit podstané části přemnožených tvorů a těmi jsme my, stalo se to už jiným bytostem, nyní jsme na řadě my. proto volat po zvýšení porodnosti, podporovat zvyšování počtu lidí je nesmysl, je nás zkrátka příliš mnoho na to naši zeměkouli a je jistě lepe řídit porodnost než zabíjet staré, nemocné nebo přebtečné, jak zobrazuje řada dystopií.

že vakcín a vše kolem covidu - roušky, respirátory, možná léčiVa jsou předmětem obchodních spekulací, touhy po zisku je jasné, to ale nic nemění na tom, že v současnosti je očkování jednou cestou.

že ve většině tzv. vyspělých zemí, zejména pak v USA vládnou nikoliv voliči, nikoliv volení zástupci, a ani lid v jakémkoliv slova smyslu, že moc je v rukou "hlubokého státu" " deep state" a ten rozhodně nesleduje národní zájmy, ani zájmy většiny obyvatel.

jen by mne zajímalo, jaká je jeho filosofie... co si počne, až všechno bohatství jinými vytvořené uchvátí? nebo je to skluzavka, z níž nikdo nemůže sestoupit, předpokládaná snah mít masu bezprávných otroků k dispozici mi přijde v dobách automatizace docela kontraproduktivní - otroci mají tu špatnou vlastnost, že se bouří a vždy se bouřili a dříve nebo později ,i když jednotlivou bitvu prohrají, nakonec posunou svět tam, kam chtějí oni. to se automatům asi nestane,

takže, shrnuji, nikdo nás nezamýšlí zabít, ale zamýšlí nás, jako to dělá už staletí, jen okrást a ... to je právě to, co pak?

helena8303
25.11.2021

Asi blbost. Soudím podle toho, že s covidem se udatně potýká i osvícená Čína. A, z našeho pohledu, velice úspěšně.
Že se na tom podivném morybundusu přiživí i špatní a chamtiví lidé, to už je jiná věc. Pro takové je pravým požehnáním i válka anebo hladomor.