Toxický squat diskuze

Toxický squat
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376822/bmid_toxicky-squat-xkn-376822.jpg 3 163 163

Syrově upřímná exkurze do ponurého světa tvrdých drog. Toxický squat od mladé autorky Hany Kavurové oslovuje širokou škálu čtenářů napříč generacemi. Kniha se výpovědní silou i autenticitou příběhu dvou sester v područí omamných látek může směle řadit po bok klasických bestsellerů tohoto žánru, jakými jsou třeba My děti ze stanice ZOO či Memento. "Snažím se vrátit do normálního života a chovat se jakoby nic. Mluvím s lidma a přemýšlím, jak se k nim zase dostat o krok blíž. Ale moc se mi nedaří... Nechápu je. Ignoruju jejich problémy, se kterými se mi svěřujou. A občas si říkám, o čem to vůbec melou. Copak vědí něco o životě?! A potom si vzpomenu, co a jak jsem řešila já. Fety fetem. Fetem fety... Jinak snad vůbec nic. Den co den. Roky... "... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

michaela3272
19.12.2022

Akože nechcem byť zlá, ale napísať knižku a nezistil si základné veci? Perník sa rozpúšťa vo vode. Nemusí ho nikto ,,variť".

LillyE.
13.10.2015

Ahoj :) Jsem spisovatelka, napsala jsem knihu o svém životě. Dala by se rovnat s knihou My děti ze stanice ZOO. S rozdílem, že můj tehdejší přítel trpěl (a stále trpí) toxickou psychozou. Po několika letech, kdy jsem trpěla depresemi, jsem se rozhodla dostat konečně všechno ven. Jako anonymní autorka jsem se ve své knížce konečně otevřela, a vyzpovídala se.... Budu ráda, když otevře oči mladým lidem, kteří nemají z drog žádný respekt. Zde Vám přikládám úryvek ze zadní strany obálky.

Toxická psychóza

Příběh, sepsaný podle skutečné události, ze života autorky.

Zdá se mi strašná noční můra…..
Pořád cítím, jak za mnou běží……a pak padám k zemi…
Celá zpocená se probudím a málem omdlím leknutím.
U mě v pokoji stojí Damian a upřeně mě pozoruje štěrbinama…
Jen co vidí, že jsem vzhůru, jde ke mně.
Zalehne mě, svoji šálu mi narve do pusy.
Už teď mi tečou slzy, jsem v šoku. Je bůh ví kolik hodin ráno a on stojí u mě v pokoji. Nemám tušení, jak se sem dostal.
,,Tak mě teda poslouchej, vím, že se s někým taháš, to se mi potvrdilo dneska…. Nezapomeň, co mám doma, ještě chvíli mě provokuj….Půjdu, vytáhnu tvojí máti z postele, řeknu jí, že jsi smažka první třídy a kradeš jí šperky…. Řeknu, že jsem ho vykoupil, že jsi ho sprostě prodala a neposlechla jsi mě….“ Šeptá .. Rozepíná si kalhoty a svléká se….


RuzickaRuzovka
03.12.2011 5 z 5

Škoda že zatím nemá třetí knihu,určitě si ji koupím !!

Štítky knihy

drogy závislost, narkomanie

Autorovy další knížky

Hana Kavurová
česká, 1990
2020  81%Malenčí
2018  68%Toxický squat
2010  64%Pekelný spasitel
2018  71%Mariánské léto