Štěnice diskuze

Štěnice https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252465/bmid_stenice-252465.jpg 4 146 41

Milujete příběhy, při kterých se bojíte tak, že rozsvěcíte všechna světla, ale prostě musíte číst dál? Tak tuhle knihu nepouštějte z ruky! Susan a Alex našli byt snů. Majitelka domu je sice poněkud výstřední a údržbář stále mumlá něco o sklepě, ale za tak nízký nájem by byl hřích ten byt nebrat. Jednoho rána se Susan probudí s divnými štípanci na těle. Každé ráno přibývají další. Susan zjišťuje, že jejich byt je zamořen štěnicemi. Proč má ale štípance jen ona? A jak to, že odporný hmyz nikdo jiný nevidí? Začíná z toho šílet. Děje se něco zlověstného. Ale je to doopravdy, nebo má ty odporné štěnice jenom ve své hlavě?... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Bedbugs , 2011


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

zema.al
04.12.2021 4 z 5

(SPOILER) Taky jsem z toho konce byla málem zklamaná, ale teď už jsem taky přesvědčená, že to byly jenom bludy hlavní postavy. První část knihy byla napsaná moc dobře na to, aby to skončilo... takhle.

Aranyfelix
22.10.2020 4 z 5

(SPOILER) Prosím odpovězte. Podle recenzí jsem pochopil, že většina z vás si myslí, že poslední kapitola a epilog se skutečně staly, že to není jen představa Susan. Jsem jediný, kdo tomu nevěří?
1. Celé to spěje k úplnému zešílení Susan.
2. Je to hrozně brakově napsané. Skoro to vypadá, že až úmyslně.
3. Nedává to smysl, protože satanice jsou jen v představě Susan, takže proč by je ostatní viděli.

Upřímně špatné hodnocení knihy podle mě hodně plyne z nepochopení konce.

Proč nás ale epilog stále utvrzuje v tom, že se to stalo přesně jak popsala Susan?