Slepá ulička diskuze

Slepá ulička https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488825/bmid_slepa-ulicka-I0P-488825.jpg 4 281 281

Uprostřed dusné červencové noci bude někdo v této nenápadné slepé uličce zastřelen. Ale kdo? Maggie, manželka Craiga, který nedokáže naplnit její očekávání? Nebo snad Nick, uznávaný onkolog, či jeho žena Dani, stejně tak ceněná zubařka? A co Julia, starší vdova, k níž se nedávno přistěhoval problémový vnuk? Olivia s manželem Seanem? On nedávno přišel o práci v reklamce, je v depresi a pije. Novomanželé Aiden a Heidi? Jejich manželství je v krizi, protože Aiden není schopen čelit své dominantní matce. A co se asi stane, když se Heidi spřátelí s Juliiným vnukem? Všichni skrývají tajemství. Každý má své nezacelené jizvy. A všichni mají přístup ke zbrani…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Cul-de-sac , 2021


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Kontryhelka
09.10.2022 odpad!

Knihy paní Fieldingové mají jistě své nadšené čtenáře, ale i přes mou snahu a i doporučení kamarádek, mi její knihy přijdou pro mně na čtení těžkopádné a nemám z nich i přes prvotní nadšení ten pravý požitek. Což je škoda, protože nová kniha mi přišla díky recenzím zajímavá, ale opět bohužel jsem knihu musela po pár prvních stránkách odložit.

Nofar197
09.10.2022

Těším se na ni. Skoro bych řekla, že terčem by měla zákonitě být tchyně, protože hovězí je lepší teplé a tchyně studená, ale to by bylo na paní Fieldingovou příliš schematicke.