Praktický výklad velké arkány tarotu diskuze

Praktický výklad velké arkány tarotu https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72139/prakticky-vyklad-velke-arkany-tarotu-72139.jpg 3 3 1

Karetní systém tarotu umožňuje nahlédnout do skrytých zákoutí naší duše, do nejhlubších vrstev naší osobnosti, kde se skrývají odpovědi odhalující tajemství našeho osudu. Zkušená autorka podává pomocnou ruku hledajícímu, kterého pobízí a inspiruje k nalezení cesty labyrintem zvaným svět. Snaží se ho vést až do středu labyrintu, do ráje srdce, kde nachází sám sebe. (kniha a karty) ... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

Twiggina
18.11.2012

Ukázka z knihy:
Výklad z karet
Vykládací karty si kdysi dávno před staletími vymysleli lidé jako jednu z možností, jak nahlédnout do budoucnosti a protože každý člověk je omylný, neměl by nikdo považovat výklad z karet za recept na život.
Karty se vykládají proto, aby jsme se dozvěděli co by nás mohlo případně v budoucnosti potkat a to, že víme co by se mohlo v našem životě udát je naše určitá výhoda, která nám dává možnost se na nadcházející události psychicky připravit, popřípadě je i do jisté míry ovlivnit tak, aby pro nás byli přijatelné.
Osud není jedna přímá cesta životem, ale je to spleť cest po kterých jdeme a v tu chvíli kdy se dostaneme na křižovatku, záleží jen na našem rozhodnutí zda se dáme vlevo, vpravo, či zda půjdeme rovně. A to jsou ty určité momenty v našem životě, kdy máme možnost směrovat běh osudu tak, aby nám co možná nejvíce vyhovoval.
Kartoman by se nikdy neměl považovat za jasnovidného, ale za člověka, který má ten dar, že dokáže citlivě posuzovat symboliku karet a také ji stejně citlivě interpretovat tomu, kdo o výklad požádal. Nikdy by neměl nic z výkladu zatajovat nebo dokonce překrucovat, ale měl by být ve své podstatě psychologem, který je schopen vysvětlit i nepříjemné zprávy tak, aby nezahnal dotyčného člověka do pesimismu.
Z každé situace i z té nejnepříjemnější je východisko a úkolem kartomana je, umět o tom dotyčného přesvědčit. Zatajením nepříjemné zprávy můžete ublížit víc, než se na první pohled zdá. Běh událostí tím nesmažete, člověku berete možnost se na ně připravit a sebe vystavujete nebezpečí ztráty důvěryhodnosti.
Též je velmi důležité mít na paměti, že každý člověk, který vás požádá o výklad vám zároveň svým způsobem důvěřuje a někdy hovoří o věcech, které by jinde neříkal. Na vás je abyste tyto informace považovali za důvěrné a nikdy je nikomu nevyprávěli. Je to otázka určité etiky a vaší schopnosti zachovat tajemství.
Rů Vernerová - Twiggina

Štítky knihy

tarot

Autorovy další knížky

Růžena Vernerová
česká, 1951
2004  100%Tajemství cikánských karet
2002  53%Praktický výklad velké arkány tarotu
1997  0%Základy praktické chirologie