Odpověď rakovině: Nedám ti nikdy šanci diskuze

Odpověď rakovině: Nedám ti nikdy šanci https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112515/odpoved-rakovine-nedam-ti-nikdy-sanci-112515.jpg 5 4 2

Onemocněli jste rakovinou? Bojíte se tohoto onemocnění? Kniha obsahuje řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít a nedat této zhoubné chorobě šanci a velmi jednoduché způsoby, jak zabránit nejhoršímu a neonemocnět z chemoterapie - léčivé potraviny, spánek, byliny, meditace, jóga, přirozená detoxikace. Obsah: Úvod Část I. Co nejdřív začněte s technikami "Pryč s rakovinou" Část II. Klíčové metody "Dnes neumírej" Část III. Neviditelná neporazitelnost Literatura Doporučené výrobky Index Kniha je výzvou rakovině a všem nemocem. Obsahuje ucelenou řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít. Tradiční ájurvéda radí: vytvořte si tělo, které řekne nemoci NE. To znamená silné tělo se silným imunitním systémem; tělo čisté, zdravé a vyrovnané. Návody uvedené v této knize vyzývají rakovinu na souboj na té nejhlubší úrovni – na úrovni DNA. Když je zdravá vaše DNA, je zdravý i váš mozek, srdce, kůže, palec u nohy a – a s ním i jeho nehet. Jste prostě zdraví od hlavy až k patě. Ať jde o chřipku, rýmu, nachlazení, úzkost, onemocnění srdce či nemocné klouby, protirakovinné techniky vám s nimi zaručeně pomohou. ... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

dexter68
27.12.2014

Koka: Děkuji, pochvaly od Vás si opravdu vážím.

Koka
27.12.2014

dexter68: diskusním příspěvkům nelze udělovat "palce", proto alespoň touto cestou děkuji že jste se ozval. A děkuji nejen za sebe, ale jistě i za mnohé další onkologické pacienty, kteří jsou permanentně vystavováni nabídkám podobných "agentů s teplou vodou" obchodujících s lidským strachem a bolestí.


dexter68
27.12.2014

Bohužel, ale musím věřit faktu, že vy jste dělala akorát v nemocniční kuchyni nebo na vrátnici.
Pokud věříte knize, která káže, že jednoduchými triky a návody dospějete ke zdravé DNA, tak Vám přeji v následující letech opravdu pevné duševní zdraví.
A tak jako mi zprvu ukápla slza nad Vaší gramatikou, tak teď mi ukápla i za všechny ty stromy, které musely být pokáceny kvůli této knize.

dexter68
27.12.2014

Drahá Moserova, pokud si myslíte, že proti onemocnění rakoviny se dá bránit jednoduše a efektivně, tak se odstěhujte na Mars a vyzkoušejte tam ty "praktické návody", které kniha uvádí. V této době se nedá ubránit, když i obyčejný mobilní telefon vydává záření.
Podle toho, co tady píšete jste nikdy nebyla v kontaktu s onkologicky nemocným člověkem. Kdybyste viděla ono oddělení v nemocnici tak by vám došlo, že jednoduše se rakoviny nezbavíte. Natož pomocí bylin od babičky a dědečka!