Kočky jsou vrženy diskuze

Kočky jsou vrženy https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351758/bmid_kocky-jsou-vrzeny-01F-351758.jpg 3 122 34

Humoristický román, který v noci svítí. Může to být knižní událost roku. Humoristický román Jakuba Horáka a Hnutí Nevím vybral na crowdfundingovém serveru HitHit tři čtvrtě milionu korun ještě dřív, než byl vůbec vytištěn. Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval, druhý pracoval, ale pro tajnou policii a ten třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor. Prezidentský kandidát Kocour Klapuška! Román Kočky jsou vrženy je z rodu Švejka a Bulgakova. Jeho hlavními hrdiny jsou Miloš Zeman a jeho mluvčí Ovčáček, mocichtivý Babiš s pobočníkem Faltýnkem, tápající premiér Sobotka i zákeřný ministr vnitra Chovanec. Proti těmto politikům stojí klapouchý Kocour, zakladatel Hnutí Nevím a bonviván, žijící v barrandovských filmových ateliérech, který se rozhodl kandidovat na prezidenta. Příběh, který se čte jedním dechem, nás seznámí s králem algoritmického obchodování Karlem Janečkem a zavede nás do pražského gotického podzemí, kde se k divokému reji schází televizní hlasatelky v čele s Norou Fridrichovou. Uspěje Kocour na své misi a zachrání tuto zem? Nebo si ho připraví k večeři tajemný pan Kung-pao z čínské ambasády? Ukázky a video ke knize, jejíž obálka je vytištěna fosforescenční barvou a v noci svítí, naleznete na webu kockyjsouvrzeny.cz... celý text

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

Belbo
31.05.2019

Podobné knihy: Mistr a Markétka. LOL

Bella1
14.11.2017 2 z 5

Zaujal mě název, ten je boží.


siena
22.09.2017

Lectore, taky bych čekala, že bude trochu sofistikovanější se špetkou nápadu...

Maanna
21.09.2017

Jojo, tato úchvatná kniha přiměla dnes v rozmezí 20 minut hned 7 lidí, aby se na Databázi zaregistrovali a vyjádřili nadšení nad nezapomenutelným čtenářským zážitkem - to působí vskutku věrohodně... Pokud kniha takto hýbe s lidmi, myslím, že o Nobelově ceně za rok 2017 je rozhodnuto...;-)

siena
21.09.2017

Zajímavé PR...

HorakJakub
21.09.2017

„Před mítinkem se přehnala sněhová přeháňka. Jakmile se ale hlava státu objevila, vyšlo nad Krušnými horami slunce,“ tweetnul Jiří Ovčáček o prezidentově návštěvě na Karlovarsku a v bloku vázaném v srnčí kůži si cosi odškrtl. Měl tam takových formulací připravených už spousty a postupně je hodlal používat. Tento týden ještě zamýšlel ze svých zápisků tweetnout:
„Když prezident vystoupil na pódium, náhle vedle rozkvetla jabloň.“
„Stará paní, která už deset let byla na vozíku, k překvapení všech při prezidentově návštěvě vstala.“
„Při prezidentově projevu náhle z nebe slétla bílá holubice a s vrkáním se usadila panu Zemanovi na rameno.“
„Sehnat cvičenou holubici,“ poznamenal si Ovčáček do zápisníku. Pak ho vyrušil jakýsi povyk.
„Gejzír! Gejzír!“ ozvalo se na chodbě bujaré volání, doprovázené kopáním do dveří Ovčáčkovy kanceláře. Jindra Forejt právě dorazil ze svých nočních toulek.

Je to naprosto neuvěřitelná kniha.