Kelt diskuze

Kelt https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232373/bmid_kelt-232373.jpg 3 19 19

Kelt série

1. díl >

Myslíte si, že smrt znamená konec života? A kolik druhů „smrti“ vlastně může být? A co osud? Je už ve chvíli našeho narození předem rozhodnuto, jakým směrem se celý náš život bude ubírat? Když Klára poprvé při svých toulkách podzimní, mlžnou krajinou potkala Kierana, byl jenom stínem, přízrakem, který ji děsil. Věděla, že je nebezpečný a že by se mu měla vyhýbat, přesto ji k němu cosi neodolatelně přitahovalo. Ukázal jí nový život, nový svět, ale jejich setkávání jsou poznamenána dávným temným tajemstvím, kletbou, kterou může smazat jenom krev… její krev.... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

ladajány
06.03.2015

Ahoj Beo, máš pravdu, je to lehké čtení na pobavení a odpočinek. Jestli tě bavila, splnila, co měla. Díky za hodnocení:).

ladajány
14.02.2015

Už na tom pracuju, právě jsem ten druhý díl dopsala, chvílemi se mi líbí opravdu hodně a chvílemi ne, tak to kontroluju a předělávám, ale jsem netrpělivá, protože mám v hlavě další dva, ne tři příběhy a nejraději bych se do nich pustila. Kelt byl opravdu dost temný, to ty dva příběhy ne, tak zkusím ubrat zmatků, vzdychání a povídání o jednom a tom samém pořád dokola a přidám děj. Na druhou strnu, nevykládáme si s kamarádkami pořád to samé? Je fakt, že někdy ano. Jsem moc ráda, že jsi mi odepsala. Takováhle "laskavá" kritika je přesně to, co potřebuju. Tak do práce...


Lorrainee
14.02.2015 3 z 5

Pribeh urcite super, jen ty postavy... Klara je svata, protoze to jak se on chovaj je proste na pest. Klara by ale taky obcas jednu zaslouzila. Az moc zbytecneho fnukani a polemizovani o jedne veci dokola. Nevim, mela se vic sebrat a trochu patrat sama kdyz pan Prizrak upovidanosti zrovna netrpel. Na dalsi dil kouknu, snad se Klara krapet "pochlapi".

ladajány
12.02.2015

Ahoj Library, díky za komentář, druhý díl už kontroluju a doplňuju, vzala jsem si k srdci tvoje výhrady a doufám, že se ti bude druhý díl líbit ještě víc.
Pro všechny, kteří četli moje první dvě knihy: Neskrývám a nikdy jsem neskrývala, že mě kniha "Stmívání" velmi, velmi ovlivnila a inspirovala, ale také mě donutila splnit si sen a konečně začít psát. Vymýšlím nové příběhy doslova neustále, ale nestačím je dávat na papír. První "Navždy" bylo hodně i o stmívání, druhý už podle mého názoru ne. Kelt je úplně jiný, jestli lepší, to netuším, každopádně děkuji za každý komentář, každý mě posune dál. Mějte se, jo a druhý díl Kelta vyjde na podzim 2015.

Štítky knihy

Keltové magie kletba historická fantasy

Autorovy další knížky

Lada Jánská
česká, 1962
2012  74%Navždy
2014  64%Kelt
2014  65%Setkání
2016  90%Dryáda