Jedna stačí!: Jeden svědek diskuze

Jedna stačí!: Jeden svědek https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86116/jedna-staci-jeden-sv.jpg 2 2 0

Už je to nějaký ten pátek, co chodíme do školy. Historie je stále stejná. Vidím kolem sebe jen spokojené tváře. Všichni si mezi sebou povídají. Všichni se smějí a učí se spolu. Jen já jsem zas mimo dění. Nepatřím sem? Připadám si pro spolužáky jako odporný bodavý hmyz, který se musí za každou cenu a co nejrychleji zlikvidovat.

Diskuze o knize (5)

Přidat komentář

tomlery
17.05.2014

možná to hodnocení je tam proto, že ji někdo jiný ohodnotí jako odpad, aniž by ji četl :)

lumínek
09.01.2014 odpad!

Přijde mi trapné, aby si autor hodnotil vlastní knihu!


tomlery
20.11.2012

Nově natočené trailery ke knize, které jsou k nahlédnutí zde: http://jednastaci.blogspot.cz/2012/11/filmove-trailery-ke-knize.html :)

tomlery
24.06.2012

Děkuji, Vesireno, za krásný komentář :) a samozřejmě mi odkaz na prodej knihy vůbec nevadí. Jen bych třeba mohl přidat další odkaz přímo na stánky o mé knize, kde si můžete přečíst i nějaké ukázky z knihy a nejen Vy, ale i všichni, kdo by o ni měl zájem - http://jednastaci.blogspot.cz a samozřejmě, kdo by měl zájem vlastnit knihu s věnováním a podpisem, stačí mi napsat buďto sem, nebo (což by bylo mnohem lepší) na stránky FB nebo přes stránky o knize :) Zatím se mějte moc krásně a, Vesireno, ještě jednou moc děkuji :)

Tomáš Lörincz

vesirena
03.02.2012

Neznám Tomáše a asi ho nikdy nepotkám, ale zaujal mě na svých stránkách a jeho knihu si seženu přes známé v Budějovicích...pro ty, co by o ni měli zájem uvádím odkaz, kde je možné ji sehnat: http://www.stahuj-knihy.cz/stahujknihy/eshop/17-1-ROMANY/0/5/363-Lorincz-Tomas-Jedna-staci/description#anch1 snad mi to bude prominuto...

A téma, které si Tomáš vybral = šikana ve škole, je velmi ožehavé téma...všichni děláme, že se vlastně nic neděje, vždyť my jsme se taky prali...ale nedejme se zmást, dnes je to trošku jiné, nejsou to čestné souboje jeden proti druhému, ale vedoucí přesila proti jednomu slabému a nejde to nijak dokázat...je to o přehlížení, úšklebcích, narážkách, posměchu a ubližování i když třeba nepadne ani jedna rána...možná máte takové dítě nebo vnoučka doma?...
Jo, někdy přijde ze školy umazaný, někdy má rozlámané věci v penále, někdy jen mlčí...jsem na tu knihu moc zvědavá...