Čtyřlístek na dlani diskuze

Čtyřlístek na dlani https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232495/bmid_ctyrlistek-na-dlani-232495.jpg 4 14 14

Šestnáctiletá Šárka byla zvyklá, že se v životě točilo všechno kolem ní a nic jí nechybělo. Dokud se její rodiče nerozvedli. Šárka zůstává v péči její matky, která se jednoho dne prostě rozhodne odstěhovat za svým novým přítelem na druhý konec republiky. Dívka zvyklá žít v ruchu velkého města se najednou dostává na farmu, kde jakoby se čas zastavil před pár desítkami let. Šárka si na nový život, novou rodinu i starý dům, který skrývá jistá tajemství, zvyká velmi těžce. Netouží po ničem jiném než po návratu do rodného města. Všechno se zlomí až ve chvílí, kdy se zamiluje a zažívá svou první lásku. Je však její vyvolený tím pravým?... celý text

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

jitka_dankova
27.08.2022

Hmm, tohle asi nikdo nevydal znovu jako eknihu, že? Komentáře mne zaujaly, knihu bych si i přečetla, ale holt už nejde koupit...

Pavel12345
25.02.2015

Autorka jistě kritiku přijme ,ale jen s prominutím blbec kritizuje něco co ani neměl v ruce.


29_reader
25.02.2015 1 z 5

Jak se zdá, tak tato autorka neumí přijmout kritiku...

veronika8869
25.02.2015

Jak je zde psané, urážet umí každý, ale také každý si musí umět udělat názor sám, kniha se mi líbí, příběh taky, kdo by neměl rád dívčí romány, u kterých se může zasnít a vrátit se o pár let zpět...doporučuji k přečtení i autorku znám osobně a ta by se žádného plagiátorství rozhodně nedopustila !!!

Redevil
24.02.2015 5 z 5

Milá Lucie!
Nedělejte si vůbec nic z toho, co tu někteří primitivní lidé píší. Nikoho nezajímá názor někoho, kdo knihu nečetl a tudíž o ní nic neví. Pro čtenáře takový komentář nemá žádnou váhu. Každý by si měl na knihu udělat názor podle sebe a ne podle komentáře jiných lidí. Tato kniha je pohodová a při jejím čtení jsem si odpočinula, což mě potěšilo. Samozřejmě že na téma lásky je psaná každá druhá kniha, ale to je zcela běžné protože žijeme v roce 2015. Na to že je to Vaše první kniha, klobouk dolů. Vsadím se že ti co komentovali Vaši knihu, by sami nenapsali ani jednu stránku, natož aby vydali celou knihu. Navážet se do lidí, co dokázali alespoň malý krůček ke splnění svých snů, dokáže každý. Každopádně Vám držím palce a přeji aby se Vám povedlo vydat další knihy.

Rockefeller
19.02.2015

Mám rád knihy, které přinášejí nové pohledy. Nemyslím, že příběh z farmy s počtem 166 stran, přinese nový pohled na lásku. Bohužel, nese všechny znaky, které směřují k velkému klišé. Nicméně, nesuď knihu podle obalu, ani dle popisu. Bohužel, ten je často klíčový v rozhodování, zda knihu zakoupit a přečíst.

Štěpán