Batman / Želvy nindža diskuze

Batman / Želvy nindža https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361322/bmid_batman-zelvy-nindza-Ukz-361322.jpg 4 87 21

Batman / Želvy nindža série

1. díl >

Komisový CROSSOVER ROKU!... NEW YORK. Želvy nindža jsou uprostřed největší bitvy svých životů. Ve stejnou chvíli proti nim stojí děsivý klan Noha se svým vůdcem Trhačem i mimozemské síly generála Kranga - jenže právě tohle měl Krang v plánu. Teď se může jediným posunem v časoprostoru zbavit obou svých největších rivalů najednou... GOTHAM. Jako by neměl temný mstitel Batman už takhle plné ruce práce s ochranou svého města proti Penguinovi, Killer Crocovi, Ra's al Ghulovi a dalším, přichází na scénu nový nepřítel: Trhač a jeho družina nindžů, kteří byli přeneseni do nic netušícího Gothamu a rozpoutali tu hotové peklo. Jejich cílem je technologie, která je může vrátit zpátky domů... Současně se však hodlají s pomocí nejobávanějších Batmanových protivníků zmocnit celého Gothamu... Hrdinové však mají mnoho podob a Temný rytíř nebojuje sám. Své síly spojí s Leonardem, Donatellem, Michelangelem, Raphaelem a mistrem Třískou. Dokážou pak společně Netopýr, Krysa a Želvy porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí?... celý text

Dobrodružné Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Volume 1 , 2016


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

dexterman
23.04.2021 5 z 5

Snad se dočkáme i dalších pokračováni . Vím že tady je ještě jedna . V zahraničí to ale pokračuje dál . Tak snad někdy v budoucnu .

Kate18
17.11.2019 5 z 5

Leonardo, Donatello, Raphael a Michelangelo jsou v našem světě a z krve se jim vytrácí mutagen. Spolu s Mistrem Třískou bojují proti Trhači a zároveň se snaží najít cestu zpět domů aby se zachránili. Do cesty jim vstupuje Batman, který nemá tušení, co jsou želvy zač. Naštěstí včas zjistí, kdo na čí straně stojí. Ale objeví se také nečekaný spojenec Trhače, Ra’s Al Ghul. Spolu začnou spřádat plány jak ovládnout Gotham za pomoci obyvatel Arkhamského ústavu a želvy s Batmanem jim v tom musí za každou cenu zabránit.


Dendaaa
06.02.2018

Od jakého věku je komiks asi vhodný? Pro syna... Díky.