Tijan Meyer

Tijan · pseudonym

americká

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

Silvisek
05.07.2022

Moc me bavi cist knihy od Tijan. Je to ctive a clovek od knihy se nemuze odtrhnout a stale chce vedet jak to vse dopadne.

Katie88
30.10.2020

Od Tijan jsem přečetla už pár knížek v originále a docela mě mrzí, že jediná která vyšla v češtině je Bennett Mafia. Není to špatná kniha, ale řekla bych že ne zrovna její typickou kníhou. Na rozdíl od součastných autorek moderních romancí, Tijan má naprosto zlaté hlavní hrdiny. Je příjemný čas od času hrábnout po knize, kde víme, že charakter hlavního hrdiny nás pohladí po duši. Tijan ví, že když píše o profesionálním sportovci, tak těžko ho může vykreslit jako floutka každý večer se opíjejícího na párty, pojídajícím pizzu a taháním si každý večer jinou holku domů, narozdíl od svých konkurenčních autorek (až někdy mám pocit, že čtu nějakou porno literaturu.) Nechápejte mě špatně, taky si ráda občas přečtu knížku o "napraveném hříšníkovi", ale poslední dobou je to jedna kniha za druhou, pořád ten stejnej macho, dokonalej bad boy... Líbí se mi, že hrdinové a hrinky Tijan řeší normální a reálný životní problémy - když píše o profi sportovci, tak prostě trénink a zdravá strava je součást jeho života, stejně tak jako učení se, když píše o studentech vysoké... Místama jsou někdy příběhy ze zákulisí hrdinů dost černé (katastrofy, smrt v rodině, znásilnění,...), nicméně to někdy k životu taky patří. Takže snad vyjde i víc knih v češtině a Tijan se zařadí mezi oblíbené autorky daného žánru i u nás :)


2688
21.06.2020

Znáte ten pocit, když si čtete knížku a vytěstníte veškeré zvuky, hlasy kolem vás i manžela, který vás chce jenom pro sebe, ale vy se zastavíte a řeknete si ta knížka počká. Moje přítomnost v rodině je důležitější ? ? Tak já dala 24 hodin přednost knížce, ano byla jsem sobec, ale musela jsem číst dál nešlo to zastavit. Tok mých myšlenek se zaobíral jenom nad rodinou Bennettových a jejich příběh, byla to neskutečná jízda při které jsem se bavila a hlavně se vciťovala do každé role co tam nastala, klidně bych zvládla ještě 100 stran a neomrzelo by mě. Skvěla knížka nejde ani vyjádřit slovy co všechno pociťuji po přečtení vtáhla mě do sebe a nechtěla mě pustit. DĚKUJI TIJAN