Michal Frnka

česká, 1983

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

Karel889
30.10.2021

Dnes jsem si znovu přečetl autorova díla a změnil jsem názor. Není to samolibý id*ot. Je to ještě mnohem horší.

Ben Osman se v hrobě obrací.

Figy
15.05.2021

Fakt, že Databazeknih.cz, trpí pomluvy a urážky autora, o něčem vypovídá. V knize není jediný důkaz pro tvrzení pana Spidlina. I kdyby měl pravdu, v tomto případě jde o jeho názor. Urážky autora od osoby Karel 888, nejsou v žádném případě na místě a je s podivem, že je správci serveru trpí. To jen dosvědčuje o nízké úrovni tohoto webu.


Figy
01.01.2020

Pojal jsem podezření, že osoba zde vystupující: Karel888 a Spidlin, je český YouTuber jenž vystupuje pod názvem Tendy. Indície jsou tyto: V mém videu na YouTube s názvem Spisovatel Michal Frnka v indické televizi se mi vysmíval pro mou angličtinu, ačkoliv jsem vyjádřil vše, co jsem chtěl, odpověděl na každou otázku, jež mi dali. Poté psal, ať jdu napsat pozitivní komentáře ke své brakové literatuře. Takže máme tady stejné slovo, jaké použili tihle dva soudruzi. Pak je zřejmé, že se tato osoba motá okolo mé tvorby s negativními záměry. Dále, že to není namířeno proti tvorbě jako takové, důkaz je provokace ve videu z Indie. Pokud by šlo jen o běžnou kritiku tvorby, nedocházelo by k opakovanému stalkování a útocích na mou osobu jako takovou a na mou tvorbu na YouTube. Ta nemá souvislost s mou autorskou tvorbou.

Figy
23.06.2019

Já jsem zvědav pánové na jednu věc. Až příjde někdo, kdo četl obě knihy celé a vyvrátí ty Vaše pomluvy, jak se budete tvářit. Co uděláte? Smažete ty komentáře, abyste nebyli za voly? Na to už je pozdě. Vše je archivováno a výjde najevo ve správnou dobu. Hodina zúčtování příjde, to se nebojte a Vám dobře nebude jakou ostudu si trhnete!

Figy
23.06.2019

Pomluvy, autor miluje všechny lidi, cestuje po světě a komunikuje s buddhisty, muslimy, hinduisty. Co se týká tématu LGTB. Platí všeobecně řečeno: Křesťan, miluje bližního, včetně homosexuálů, jinověrců, nenávidí hřích. To znamená praktikování homosexuality, hereze v rámci křesťanství, potažmo konkurenční náboženství, tedy jeho původ, ducha tohoto náboženství. Takže pánové Spidlin a Karel 888, respektive jedna osoba se dvěma účty, že? Máte zaděláno na trestní oznámení trestný čin pomluvy. Jen pokračujte jak pokračujete!

Figy
22.05.2019

Spidlin, Karel888: Pomluvy. K tomu není třeba více dodávat. Předmětem knihy Anežka a Michal je příběh o lásce. Předmětem knihy Štěpánek, veverka Papaka a kohoutek Todot, je příběh o klukovi a zvláštní zemi která leží v oblacích. Knihy je nutné číst, aby člověk viděl že o žádnou extrémistickou, náboženskou propagandu nejde! Co čekat od lidí, kteří mají v kolonce přečtených knih, uvedeno číslo nula.

Spidlin
03.03.2019

Autor této brakové literatury je ve svém okolí znám pro svůj náboženský zápal a nenávistnou rétorikou vůči sexuálním menšinám, ateistům, jinověrcům, atd. Tento svůj pohled na věc se snaží přenášet do svých knih, a tím indoktrinovat nejmladší generace. Jeho knihy, rozhodně nikomu nedoporučuji.

Karel888
03.02.2019

Autor je samolibý id*ot, který si nevidí dál, než do huby. Jeho dílo jsou velká slova ale úplně prázdná. Místy by se jeho texty daly vykládat jako poměrně urážlivé. Rozhodně nedoporučuji.

Žánry autora

Romány Literatura česká Pro děti a mládež

Štítky z knih

romance

Frnka je 0x v oblíbených.