Marcela Mlynářová

česká, 1948

Diskuze (13)

Přidat příspěvek

Janina601
05.04.2021

Dobrý den, ráda bych koupila knihy Chalupářka, Dcera na zabití, cena nerozhoduje, janina.baresova@seznam.cz
Jinak mám všechny. Z lodiček do holin čtu už dva roky stále do kola a nemohu se odtrhnout... Nikdy se mi to nestalo. Děkuji a škoda, že na paní autorku nemohu sehnat kontakt. S pozdravem Jana

Jindřiška
25.01.2021

srdečně zdravím a těším se, že ještě napíšete spoustu knih,moc se mi líbí, jak popisujete Vaše pobyty a výlety, hlavně po česku. Spoustu míst jsem navštívila a při čtení si je vybavuji a moc se těším až otevřou knihovny, abych si mohla půjčit další. Díky, díky díky .


Otto533
27.11.2020

Srdečně zdravím,rád si popovídám a zavzpomínám na cukrušku a dědu H.,u kterého jsem jako uličník býval častým návštěvníkem.Bože,jak je to už dávno!Čtu právě Požitkářku,na kterou mě Staňa J.upozornil,že je tam zmínka o naší kapele.Píšete výborně,krásně se to čte,zejména v posteli.Kontakt Ing.TurzaOtto@seznam.cz

valentina3464
16.04.2016

Všetky Vaše knihy sú super a rada by som Vás spoznala valentina.gabrisova@post.sk

martina9218
04.01.2016

Zdravím Vás Marcelko,

děkuji Vám za Vaše zdařilá a velmi povzbudivá díla. Velice mne zaujala Vaše kniha z lodiček do holin, dostala jsem ji od švagrové a měla pravdu, že jsem se v ní našla, jsem také původem z Prahy a nyní již 10 let žiju na polosamotě mezi drůbeží.... Při čtení Vaší další knihy mne napadla myšlenka, že bych Vás velice ráda poznala osobně a proto bych si dovolila Vás pozvat na návštěvu k nám do "prvního a jediného jihomoravského sklípku v Čechách". Myslím, že to máte skoro při cestě na svoji chaloupku. Pokud byste si našla chvilku na sklenku dobrého zemitého Bezdězského vína, moc ráda si ji s Vámi vypiji. V případě zájmu mne prosím určitě kontaktujte na mail: m.sestacka@seznam.cz. Budu se moc těšit. Martina

sabca
23.05.2015

Dobrý den. Přečetla jsem Vaši knihu Požitkářka. Zajímalo by mně jestli opravdu máte chalupu někde u Šluknova, protože ke Šluknovu mám citový vztah. Prožila jsem tam dětství od roku 1946 až1961. Nejvíce mně pobavila Vaše kniha Kdo nehřeší, nežije. Někdy jsem si při čtení musela nahlas zasmát. Přeji Vám další tvůrčí nápady.

labradorr
11.12.2014

Dobrý den
mám ráda vaše knihy,ale moc velké zklamání s knihou Chalupářka z donucení,proč je shodná s knihou Chalupářka z r.1999,proč?

Blesk
17.07.2014

Zdravím paní Mlynářová,
moc ráda na Vás vzpomínám a zároveň posílám moc pozdravů z Klínovce - Infocentrum.
Doufám,věřím,že Vás ještě někdy,někde potkám. Jste moc fajn,pěkně se s Vámi povídá a kniha v které jste uvedla popis Vaší návštěvy u nás na Klínovci s ubytováním v Hájích na Arnice pod Klínovcem je úžasná (jako všechny).
Přeji úžasné dny,plné sluníčka a pohody.
Krista Balážová

Anade
01.05.2014

Dobrý den paní Mlynářová, moc a moc Vám děkuji za přenádherné čtení. Mám všechny Vaše knížky a už jsem je i několikrát přečetla. A pokud mám nějaké problémy, pustím se do čtení Vašich knížek a octnu se úplně jinde a je mi hned líp. Moc Vám fandím a obdivuji co všechno dokážete a za Vaše skvělé názory na život, ale i na dění v naší republice. Jste úžasná a fantasticky dovedete popisovat jednotlivá místa Vašich pobytů. A Vaše velice vtipné hlášky jsou nepřekonatelné, potažmo citáty k zakončení kapitol!
Jsem tak nadšená z Vašich knížek, že se to ani popsat nedá a čekám na další pokračování a věřím, že jich bude ještě víc!!!
Přeji Vám hodně a hodně zdraví a chuti do života a do psaní svých zážitků. Moc a moc ději, Dana.

Japo
19.03.2014

Milá paní Mlynářová, přeji Vám mnoho radosti, hodně pevného zdraví, mnoho dalších skvělých nápadů, abychom se i my, čtenářky, mohly s Vámi radovat a dále Vás obdivovat. Na další se moc a moc těší Jana

mariva
26.02.2014

Mohu jen potvrdit a podepsat níže uvedené hodnocení své jmenovkyně. Několik knížek jsem přečetla, zbývající přečtu, jen co se mi dostanou do rukou. Obdivuji autorčin smysl pro humor a přístup k životu a nad jejími knížkami se vždy báječně bavím.Iva P.

Iva63
15.08.2013

Během těchto prázdnin jsem přečetla 5 knih paní Mlynářové, a chtěla bych touto cestou autorce poděkovat. Dlouho jsem se u knihy tak nepobavila, citátů na konci kapitoly využila a na místa, která popisuje jsem se v představách znovu vracela. Neskutečné, ale všechna ta místa doma i v zahraničí jsem také navštívila. Musím říci, že mám s paní Mlynářovou hodně společného, vidím v ní sebe!!! U jejich knížek jsem se zasmála, několikrát dojala, něco se dozvěděla a hlavně byla z autorky cítit ta její živočišnost, úpřímnost, zaujatost, láska k přírodě a kráse vůbec. Mám ráda její smysl pro humor, i to jak dokázala řešit své v životě né moc snadné situace, líbí se mi její náhled na život, to jak si ho zařídila a prožívá, hrozně jí fandím a připíjím sklenkou "Tramínu" na její zdraví!!!
Děkuji, že jste svým krásně psaným slovem pohladila mé srdce. Iva V.

ludmilairis
06.01.2013

Akurát som dočítala knihu Z lodiček do holin,ktorú mi darovala kamarádka k narodeninám.Prečitala som ju na jedno nadýchnutie.Už sa tešim do Prahy,aby som si kúpila ďalšie knihy pani Mlynářovej.Je to príjemný relax.Pani Mlynářovej prajem hodne tvorivej energie.Hľadala som jej mail adresu,aby som jej napisala,ako ma jej kniha prijemne pobavila....nenašla som,tak jej touto cestou ďakujem!!!!!A pridala som si ju do mojich oblubených autorov.Ludmila Iris