Lucie Leišová

česká, 1995

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

xmart15
02.12.2017

Skvěle se čte, je to vtipné, motivující a neuvěřitelné, kolik Lucii je a kolik již dokázala a má ještě před sebou. Celá kniha je pro mě velikou inspirací, jelikož Lucie popisuje nejen úspěchy, ale i prohry s takovou lidskostí, která je mi velice blízka.

Poupje
30.11.2017

Lucku jsem poznala na střední škole, kde jsem ji chvíli učila. Byla to komplikovaná osobnost, ale strašně jsem jí vždy fandila, přestože jsem při ní mnohokrát nemohla stát osobně. To však nevadilo, neboť většinu momentů z knihy jsem s ní prožívala alespoň online.
Popravdě, člověk to všechno zná utržkovitě, z jejích vlastních zpráv a slov a pocitů. Proto možnost si kus jejích života přečíst najednou a na jeden dech jsem si nemohla nechat ujít.
Jsem na ni strašně moc pyšná, možná si ani neumí představit jak. Nikdy bych si nepředstavila, že zmákne dát do kupy knihu, která bude mít hlavu a patu. Zrovna ona, kterou jsem znala jako zosobnění chaosu myšlenek a nápadů :-)
Autobiografický příběh je napsán lehce, plyne jako voda, a rozhodně ne "PROTI PROUDU". Prostě čtení, od kterého se neodtrhnete.

Jediná věc mě mrzí a bohužel ji musím zmínit. Dostat do rukou korektora, který rukopis kontroloval, než šel do tisku, nakopala bych ho do zadku. Protože dle mého soudu se na to prostě vykašlal. A pokud ne, vyhodila bych ho jako zaměstnavatel na hodinu! Neskutečně lajdácky provedená práce.

Na příběhu to však neubírá. Protože i tak jsem zavírala knihu s pocitem, že každý může vyhrát. Nad čímkoli. Jen stačí chtít a nevzdávat se.


honzatom
23.11.2017

„Autobiografická kniha „Proti proudu“ přibližuje život jednoho z nejsilnějších lidí, které jsem poznal a současně jednoho z velmi mála lidí, kteří mě inspirují. Nosnou linií celé knihy je silný příběh protkaný úspěchy, ale také prohrami, o kterých Lucka nepokrytecky píše. Podle mě vítězem není ten, který dosáhne jen svého cíle, ale ten který se nevzdává, když to nedopadne. Lucka mou definici vítezství splňuje.“

Lucie Leišová - knihy

2017  90%Proti proudu

Žánry autora

Biografie a memoáry Sport

Štítky z knih

Leišová je 0x v oblíbených.
Osobní web autora