Louis A. Del Monte

americká

Diskuze (1)

Přidat příspěvek

Kleinbauer
11.08.2021

Louis Del Monte je autorem čtyř vědeckých knih: Unraveling the Universe's Mysteries (2012), How to Time Travel (2013), The Artificial Intelligence Revolution,
Mimo spisovatelskou dráhu je však především geniální, oceňovaný fyzik, vynálezce, futurista, publicista a významná mediální osobnost, řídí mediální poradenskou společnost Del Monte and Associates, Inc.
Del Monte je nositelem ocenění HW Sweatt Award za výsledky vědeckého inženýrství a Lund Award za vynikající řízení. Řada jeho patentů má zásadní význam pro výrobu integrovaných obvodů, které společnosti jako je Samsung nebo Honeywell aplikují v praxi.
Přes 30 let je lídrem ve vývoji mikroelektroniky, snímačů integrovaných obvodů a mikro elektromechanických systémů (MEMS) pro IBM a Honeywell. Jeho patenty a vývoj technologií, které v současné době používají společnosti Honeywell, IBM a Samsung, jsou zásadní pro výrobu integrovaných obvodů a senzorů. Jako výkonný ředitel Honeywell vedl stovky fyziků, inženýrů a technologických profesionálů zabývajících se vývojem mikro až nano technologií jak pro ministerstvo obrany (DoD), tak pro komerční aplikace.
Jeho mediální působení zahrnuje televizní a rozhlasové rozhovory, má 25 000 sledujících na Twitteru, 250 000 přečtení příspěvků na Facebooku za rok, 12 000 sledujících na Google Plus, což odpovídá více než 2 100 000 přečtení příspěvků a více než 40 000 návštěvníků ročně na jeho blogu Science Q&A.
Jeho články o vývoji nanotechnologie publikují odborné časopisy jako jsou CNBC, Business Insider, The Huffington Post a The Atlantic.
zdroj: https://www.huffpost.com/