Erik Axl Sund

švédská

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

J4n1ck4
12.08.2017

Musím říct že jsem zklamán že autoři mají tak málo knih všechny jsem je přečetla jednim dechem a moc dobře se čtou například co se Nesba týče jsem se nemohla prokousat ani jednou knihou. Těším se na další kousky

M.S.
16.01.2016

Srovnávání s Nesbem mi přijde dost hloupé, už jen z toho důvodu, že tito autoři píší něco naprosto odlišného. Jejich knihy obsahují a především jsou o psychologii, o zvrácené a pochroumané mysli člověka. Je pravda, že trilogie Slabost Viktorie Bergmanové byla v některých částech utahaná a občas nudná, ale knížky měly takovou atmosféru, (a pro mě tak oblíbenou brutalitu) že mi to ve výsledku vůbec nevadilo. Rozhodně si další knížky s chutí přečtu. :)


Torey
22.09.2015

Tisho, četla jsi jejich tvorbu? Nebo jen tak plácáš? Podle mě ze srovnání s Nesboem vyjdou se ctí. Navíc se více orientují v psychologii a psychiatrii a dávají tak žánru krimi nový rozměr!

tisha8409
15.07.2015

Chlápci, kteří chtěli svět ohromit hrůzným psaním, ale protože věděli, že se jim to až tak nepovedlo, koupili si raději řádnou propagandu, která jim "slávu" vytvořila zadarmo.
Snaha postavit se vedle Nesba se nezdařila.

Marčullkas
20.03.2014

Nově jsem autory objevila a jsem zvědavá na jejich zajímavou tvorbu!

Askarinka
13.03.2014

Tahle dvojka taky vypadá celkem zajímavě:-) určitě si jejich knihu přečtu...