Chris Colfer

americká, 1990

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

Fortuna7
28.11.2020

Skvělý autor. Země příběhů mi vlastně pomohla zamilovat si čtení a jeho knihy bych velice doporučila začínajícím čtenářům a čtenářkám.

Knijomolka
04.11.2020

Skvělý autor. Na jeho knihy nejde říct nic než...páni. Jeho styl psaní, jeho fantazie... to je něco neuchopitelného. V textu se dá skvěle orientovat, napíná čtenáře náhlými a poutavými zvraty, dokáže jakoby odnikud vyčarovat nové souvislosti, které vrhají nové světlo na celou zápletku. A je tu ještě něco. Jeho knihy si užijí nejen děti, ale své si v nich najdou i dospělí. Zázraky se občas dějí a tohle jejich důkazem.


Ofča
04.07.2019

Přečetla jsem všechny díly Země příběhů, jednu dodatkovou knihu i Colferův Těžko uvěřitelný příběh. Ten člověk je neuvěřitelný. Jednoznačně. Podle mě je to ten typ člověka, kterého si každý zamiluje (a to stačí jen si od něj něco přečíst :-D)….

Jass
25.04.2018

Naprosto si mě získal už jako herec, zpěvák a člověk... Jestli se ukáže, že je i dokonalý spisovatel, tak už to moje srdce asi neunese...

NaiTenshi
13.08.2017

Chris Colfer pro mě není pouze herec a spisovatel. Je to člověk, který mi vnuknul do života několik podstatných myšlenek, jeý významně ovlivnily mé konání. Děkuji ti Christophere.:)