werewolf88 werewolf88 diskuze u knih

☰ menu

Mírové dílo Adolfa Hitlera Mírové dílo Adolfa Hitlera Rolf Kapp

Vidím, že je to tu samej demokrat co ctí svobodu slova. Děkuji, že okamžitě bombardujete všechny ty slaboduché jedince, co si dovolili mít jiný názor a šíříte zde tak uměleckou osvětu.

PS: Blbo, nevím, jestli jsi neudělal chybu! Až si tvůj komentář s "woúúúúúú woúúúúúú" přečte tvoje maminka, nejen že uvidí, co jsi za hloupého buzeranta, ale myslím, že se i z fleku rozvede se svým bratrem!

06.07.2019 5 z 5


Mírové dílo Adolfa Hitlera Mírové dílo Adolfa Hitlera Rolf Kapp

Hitler byl mužem lidu, muž, který uspěl v boji s nezaměstnaností, podal výkon, který byl do těch dnů nepředstavitelný. Do dvou let mělo šest milionu nezaměstnaných Němců práci a chudoba zmizela. Za pět let zdvojnásobili němečtí pracující svůj příjem, a to bez inflace. Stovky tisíc krásných domovů bylo vybudováno za minimální cenu, každý z nich měl zahradu, kde rostly květiny a zelenina. Ve všech závodech byly zřízeny sportoviště, plavecké bazény a atraktivní a důstojné workshopy.

Poprvé se objevila placená dovolená. Komunisté ani kapitalisté nikdy nenabízeli placené dovolené; ty vymyslel až Hitler. Organizoval slavné programy „Síla z radosti“, což znamenalo, že pracující mohli, za přijatelné ceny, navštívit na lodích jakoukoliv část světa.

Všechny tyto sociální vylepšení se starým orgánům nelíbily. Velké obchodní společnosti a mezinárodní banky se začaly bát, ale Hitler se za ně postavil. Podniky mohly mít zisky, ale pouze pokud byli lidé slušně placeni a bylo jim dovoleno žít a pracovat v důstojnosti. Lidé nahradili na prvním místě zisk.

To byla jen jedna z Hitlerových reforem. Zahájil jich stovky dalších, doslova přestavěl Německo. Za pár let vyrostlo více než osm tisíc kilometrů dálnic. Pro pracující byl vytvořen cenově dostupný vůz Volkswagen. Každý pracující si mohl tento vůz dovolit jen za pět týdenních platů. To bylo v Evropě nebývalé. Díky dálnicím mohli pracující poprvé navštívit jakoukoliv část Německa, kterou chtěli. Stejné programy aplikoval na zemědělce a střední třídu.

25.06.2019 5 z 5